Bir Nefes Daha filmi, Dünya galasını Estonya’da gerçekleştiriyor!

İlk filmi Deniz Seviyesi ile birçok festivalden ödüllerle dönen başarı yönetmen Nisan Dağ, ikinci uzun metrajlı filmi “Bir Nefes Daha” yı izleyenlerle buluşturuyor. Filmin Dünyadaki ilk gösterimi ise, Estonya’da düzenlenen Tallinn Black Nights Film Festivali’nde gerçekleşecek!

KÜLTÜR-SANAT 12.11.2020, 13:58 12.11.2020, 14:46
Bir Nefes Daha filmi, Dünya galasını Estonya’da gerçekleştiriyor!

Yurt içi ve yurt dışı birçok festivalden ödüllerle dönen ilk filmi “Deniz Seviyesi” ile övgüler toplayan başarılı yönetmen Nisan Dağ, ikinci uzun metrajlı filmini izleyenlere sunmaya hazırlanıyor. Amerika’nın prestij sahibi film dağıtım şirketlerinden Magnolia Pictures International’ın Dünya haklarının satın alındığı ilk Türk filmi olma özelliğini taşıyor. Nisan Dağ’ın hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliğini üstlendiği Bir Nefes Daha, bu yıl 24’üncüsü 13-29 Kasım 2020’de düzenlenecek olan Tallinn Black Nights Film Festivali’nde ilk gösterimini yapacak.


 

Bir Nefes Daha, festival kapsamında çevrimiçi olarak da izlenilebilecek!

Tallinn Black Nights Film Festivali’nin ana yarışmasına seçilen Bir Nefes Daha, 21 Kasım 2020 Cumartesi günü ilk kez gösterime sunulacak. Ayrıca festivalin internet sitesi https://poff.ee/en/ üzerinden çevrimiçi olarak da izlenilme imkânı sunulacak. Türk ve Alman ortak yapımı olan “Bir Nefes Daha” filminde, başlıca rolleri Aşk-ı Memnu dizisindeki rolüyle tanınan ve son dönemde “Mucize Doktor” dizisindeki canlandırdığı Açelya karakteriyle adından söz ettiren başarılı oyuncu Hayal Köseoğlu ile daha önce “Aşk Ağlatır” dizisinde rol alan genç oyuncu Oktay Çabuk paylaşıyor. Diğer rollerde ise Ushan Çakır, Ayris Alptekin, Eren Çiğdem, Görkem Kasal, Müfit Kayacan ve Kürşat Alnıaçık gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Filmde; İstanbul’da yaşayan genç bir rap sanatçısı olan Fehmi’nin, hayallerinin peşinden gitmesinin yanı sıra bağımlığına karşı bir mücadele verir. Bu sırada Fehmi, eski bir DJ olan Devin ile tanışır. Başka dünyaların insan olduklarını düşünen bu iki kayıp ruh, birbirlerine ilham vermeye başlar ve bu arada bir aşk da doğar…

Yorumlar (0)