Bir Nefes Daha, dünya prömiyerini Tallinn’de gerçekleştirdi!

İlk filmi Deniz Seviyesi ile birçok ödül alan başarılı yönetmen Nisan Dağ’ın yeni filmi “Deniz Seviyesi” nin prömiyeri, 24.sü düzenlenen “Tallinn Black Nights Film Festivali” kapsamında gerçekleştirdi.

KÜLTÜR-SANAT 23.11.2020, 13:23
Bir Nefes Daha, dünya prömiyerini Tallinn’de gerçekleştirdi!

 Yurt içi ve yurt dışı festivallerden ödüllerle ödüller alan, Damla Sönmez ve Ahmet Rıfat Şungar’ı başrolde buluşturan ilk filmi “Deniz Seviyesi”nin ardından ikinci uzun metrajlı filmini çeken Nisan Dağ, “Bir Nefes Daha” filminin ilk gösterimi gerçekleştirdi. 24. kez bu yıl düzenlenen Tallinn Black Nights Film Festivali’nde dünya galasını yapan filmin gösterimine yönetmen Nisan Dağ ve başrol oyuncularından Oktay Çubuk katıldı.

Bir Nefes Daha, Estonya’da üçüncü gösterimini yapacak


Estonya’da düzenlen Tallinn Black Nights Film Festivali’nin ana yarışmasında yarışan “Bir Nefes Daha”, 21 Kasım Cumartesi günü gerçekleşen ilk gösteriminin ardından 22 Kasım Pazar günü yapılan ikinci gösteriminin ardından, 28 Kasım Cumartesi saat 21.45’te üçüncü bir gösterim daha gerçekleştirecek.


Bir Nefes Daha; İstanbul’da çetin bir mahallede yaşayan genç bir rap sanatçısı olan Fehmi’nin, hayallerinin peşinden gitmesinin yanı sıra bağımlığına karşı bir mücadele vermesini konu alıyor. Filmde başrolleri ise; “Mucize Doktor” dizisindeki canlandırdığı Açelya karakteriyle adından söz ettiren başarılı oyuncu Hayal Köseoğlu ile daha önce “Aşk Ağlatır” dizisinde rol alan genç oyuncu Oktay Çabuk paylaşıyor. Diğer rollerde ise Ayris Alptekin, Ushan Çakır, Görkem Kasal, Eren Çiğdem ve Müfit Kayacan gibi isimler bulunuyor.
 

Yorumlar (0)