"Bir film nasıl batırılmaz, öğrendim"

"Sır tutma konusunda güvenilmez" olarak gösterilen "Marvel'ın Örümcek Adam'ı" Tom Holland, "Bir filmi batırmamayı öğrendim" dedi.

KÜLTÜR-SANAT 26.02.2020, 15:16
"Bir film nasıl batırılmaz, öğrendim"

Örümcek Adam (Spider-Man) karakteriyle Marvel evrenine girdiği günden beri rol aldığı filmlerle ilgili sosyal medya üzerinden spoiler paylaşan (verilmemesi gereken bilgi) ve pot kıran 23 yaşındaki oyuncu Holland, bir filmi batırmamayı öğrendiğini öne sürdü.

"Benim dudaklarım mühürlü"

Animasyon filmi "Hadi Gidelim" de (Onward) Ian Lightfoot karakterini seslendiren Tom Holland, son röportajında üçüncü Örümcek Adam filmiyle ilgili her şeyi bildiğini ama "dudaklarının mühürlü olduğunu" belirtti.

"Bütün sırları öğrendim"

Holland, "İki hafta önce Marvel ve Sony'le beyin fırtınası yaptığımız büyük bir toplantımız oldu ve bütün sırları öğrendim. Ama aynı zamanda şu ana kadar bin tane röportaj da yaptım, artık bir filmi mahvetmemeyi de biliyorum" diye konuştu.

Russo kardeşler: "Sır tutmak konusunda son derece yeteneksiz"

Joe ve Anthony Russo, daha önce Tom Holland’ın "sır tutmak konusunda son derece yeteneksiz" olduğunu söylemişlerdi. Russo Kardeşler, bu nedenle bazı filmlerin senaryosunu Holland'a vermemişti.

Yorumlar (0)