Beyazperdede bu hafta 5 iddialı yapım izleyiciyle buluşacak

Pandemi sonrası yeniden açılan sinema salonlarıyla Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5 film vizyona girecek.

KÜLTÜR-SANAT 08.07.2021, 13:47 10.07.2021, 09:39
Beyazperdede bu hafta 5 iddialı yapım izleyiciyle buluşacak

Türkiye pandeminin etkilerinin hafiflediği ve aşılamanın hız kazandığı yeni normal döneminde bu hafta 5 yeni filmi vizyonda görecek.

"Black Widow"

ABD'li ünlü oyuncu Scarlett Johansson'un başrolünde olduğu macera, bilim-kurgu ve aksiyon filmi "Black Widow" bu hafta izleyiciyle buluşacak.

Filmin yönetmen koltuğunda Cate Shortland otururken, başrolde ise BAFTA ödüllü Florence Pugh'e, O-T Fagbenle, David Harbour ve Ray Winstone eşlik edecek.

Scarlett Johansson'un Natasha Romanoff rolüne geri dönmüş olduğu film, mazisinden çıkıp gelen ailesiyle büyük bir tehdide karşı iş birliği yapmak durumunda kaldığı Black Widow'un yaşamını aktarıyor.

"Korku Seansı 3: Katil Şeytan"

Yönetmen koltuğunda Michael Chaves'in olduğu, Patrick Wilson, Vera Farmiga, Charlene Amoia, Julian Hilliard ve Sterling Jerins'in rol aldığı "Korku Seansı 3: Katil Şeytan" gerilim filmine meraklı olanların ilgisini çekmeye aday nitelikte.

Başarılı oyuncular Vera Farmiga ve Patrick Wilson'un paranormal davaları çözümlendirmeye çalışan Warren çiftine tekrar hayat verdiği film; şeytani güçlerin kontrolünde gerçek bir cinayetin öyküsüne odaklanıyor.

Şeytanın musallat olduğunu düşündükleri bir gencin cinayet zanlısı olduğu davaya başlayan bir çift, geçmişten günümüze dek uzanan kanlı bir sırrı açığa çıkarmaya çabalayacak.

"Lanetli Kardeş"

Lanetli Kardeş de bu hafta vizyona girecek bir diğer film olarak dikkat çekiyor. Filmin yönetmenliğini Sam Barrett üstlenirken filmde çizmiş olduğu resimlerin bir dizi cinayetle arasında bağlantısı olduğunu fark eden bir kızın yaşam öyküsü odak alınıyor.

Nicola Bartlet, Amanda Woodhams ve Liam Graham'ın rol aldığı filmin konusu ise şu şekilde:

"Genç bir kadın gördüğü korkunç rüyaları tuvale aktarmaktadır. Bir zaman sonra çizmiş olduklarının gerçek hayatta işlenen cinayetler olduğunu görür. Bu esnada aile üyeleri ve arkadaşlarının bir bir yaşamını kaybetmesi ise iyice işlerin karışmasına sebep olur. Çizmiş olduklarıyla katil arasında bir bağlantının olduğunu fark eden Cassie, kendisini bu kabustan kurtarmak ve cinayetleri durdurmak amacıyla geçmişiyle yüzleşmek durumundadır."

"Düşler Ülkesi"

Haftanın tek animasyon filmi ise "Düşler Ülkesi." Barney, Axle ve Scout düşler ülkesine yolculuğa çıkarken animasyon filmi Evan Tramel yönetiminde beyaz perdeye taşınacak.

"Süpernova"

Süpernova filmi de haftanın dikkat çeken filmlerinden. Hary Macqueen'in yönetmen koltuğuna oturduğu ve Nina Marlin, Pippa Haywood, Stanley Tucci ve Colin Firth'in rol aldığı filmde hastalık teşhisi koyulan bir adamın arkadaşıyla yaptığı İngiltere ziyaretini konu ediniliyor.

Yorumlar (0)