Berkcan Güven’den hız kesmeden yeni şarkı geldi!

Sevilen sosyal medya fenomeni Berkcan Güven, “Nazar” adlı tekli çalışmasının ardından, yeni bir tekliye daha imza attı! Güven’in yeni çalışması “Eksi”, dinleyiciyle buluştu!

KÜLTÜR-SANAT 15.01.2021, 09:55 15.01.2021, 17:10
Berkcan Güven’den hız kesmeden yeni şarkı geldi!

You Tube’da başarılı çalışmalarının yanında rap müzik kariyerinde de hızlı adımlarla ilerleyen fenomen Berkcan Güven, yepyeni şarkısını dinleyicisiyle buluşturdu. “Youtube Benim İşim”, “Yeniden”, “İlerle”, “Ferahlatır Bilirsin” ve “Harman” şarkılarının ardından, geçtiğimiz aylarda “Nazar” adlı şarkısını dinleyiciye sunmuştu. Güven, bu kez yeni şarkısı “Eksi” yi çıkardı!

Şarkıda MURDA ve SUMMER CEM imzası da var

“Nazar” adlı single çalışmasında BUGY ile çalışan Berkcan Güven, “Eksi” adlı single çalışmasında müzik dünyasında şarkıları sevilen MURDA ve SUMMERCEM ile çalıştı.  İlk albümü ‘Begefendi’ de yer alan “Harman” adlı şarkısıyla başarı yakalayan Güven yani BEGE, ikinci teklisi “Nazar” da da dijitalde oldukça beğenilmişti.


Yeni şarkısı ”Eksi” nin sözleri ise, Berkcan Güven’in kendisine yani müzik dünyasındaki adıyla ‘BEGE’ ye ait. BEGE, yeni şarkısında ‘Eh Baba’, ‘Güneş’ ve ‘Bi Sonraki Hayatımda Gel’ gibi şarkılarla tanınan MURDA yani Önder Doğan ve ‘Tmm Tmm’ şarkısıya adeta fenomen olan SUMMER CEM yani Cem Toraman ile birlikte düet yaptı. Şarkının müziği ise  Justsayin, Stoopid Lou ve Oskar Zulu tarafından yapıldı. 


Eksi, 15 Ocak Cuma itibariyle dijital platformlarda yayına girdi! 


 

Yorumlar (0)