Beastars Sezonları, Karakterleri, Konusu, Fragmanı

2019 yılında yayına başlayan Japon manga anime dizisi “Beastars” hakkında bilgi almak ve izlemek isteyenler için; konusu, karakterleri, sezonları, IMDB puanı ve fragmanı için detayları burada paylaştık…

KÜLTÜR-SANAT 23.01.2021, 18:08
Beastars Sezonları, Karakterleri, Konusu, Fragmanı

Beastars,Paru Itagaki tarafından yazılan “HaftalıkShōnen Şampiyonu” adlı bir dergide yayınlanan çizgi hikayelerden anime olarak tasarlandı. Akita Shoten’in tasarladığı anime dizisi,  Fuji TV'nin +Ultra programı için tasarlandıktan sorma, Netflix tarafından lisanslandırıldı.

Büyük bir Gri Kurt olan Legoshi’nin hikayesini anlatan dizi, Japon bir manga anime dizis olarak dikkatleri çekiyor. Dizinin yapımcıları arasında ise Shunsuke Hosoi, Hyuntae Kim, Yoshinori Takeeda ve Kiyotaka Waki bulunuyor.

Nanami Higuchi tarafından senaryosu yazılan dizinin müzikleri ise, Satoru Kōsaki tarafından yapıldı. Diziye 2018'de 11 .Manga Taishō Ödülleri’nde ödül, Tezuka Osamu Kültür Ödülleri'nde “yeni yaratıcılık” Ödülü ve 42. Kodansha Manga Ödülü ve Japonya Medya Sanatları Festivali'nde “Yeni Yüz Ödülü” gibi bir çok ödül verildi.

Beastars dizisi konusu

Shin'ichi Matsumi tarafından yönetilen Beastars, Büyük bir Gri Kurt olan Legoshi’nin hikayesini anlatıyor. Legoshi, Labrador arkadaşı Jack ve diğer etobur öğrencil arkadaşlarıyla berabrer bir yurtta yaşamaktadır.Cherryton Akademisi’nde okuyan Legoshi, çekingen ve sessiz bir öğrencidir. Ancak Legoshi, Louis'e aşık olan küçük bir cüce tavşan olan Haru ile bir kader yaşayacaktır.

Okulun drama kulübünün bir üyesi olan Legoshi, Kızıl bir geyik olan yıldız öğrenci Louis başkanlığındaki kulübü de oldukça seviyor. Bir gün bir alpaka olan Tem, bir gece yarısı vahşice öldürülür. Bu durum, otçul ve etobur öğrenciler arasında bir huzursuzluk ve güvensizlik dalgası başlatır. Legoshi, bu durumun peşine düşer…

Beastars dizisi sezonları

Dizi Netflix’in Orijinal Anime dizisi olarak öne çıkıyor. Yayına ise 2019’da başladı.
1. Sezon, 10 Ekim 2019’da yayınlandı, 26 Aralık 2019’da sona erdi. Sezon, 12 bölüm sürdü.
2. Sezon, 6 Ocak 2021 yayınlandı., ikinci bölüm ise 13 Ocak 2021’de geldi. Sezon,devam ediyor.
 

Beastars dizisi karakterleri

2019 yılında başlayan anime dizisinde, yükselen bir Gri Kurt olan ve sessiz bir kişiliğe sahip olan baş karakterimiz Legoshi bulunuyor. Karakter, Chikahiro Kobayashi tarafından seslendiriliyor. Üçüncü sınıf öğrencisi Cherryton bahçe kulübünün yalnız üyesi olan Har’nun Japon sesi ise Sayaka Senbongi.

Dizideki diğer karakterler arasında; okulun drama kulübünün yıldız oyuncusu Louis, Gray Wolf'un birinci sınıf öğrencisi Juno, hastaları tedavi eden dev panda Gohin, Labrador Retriever olal ve Legoshi'nin en yakın arkadaşı Jack, Bengal kaplanı ve Cherryton Akademisi'nde ikinci sınıf öğrencisi olan Bill ile İngiliz çoban köpeği Collot bulunuyor.

Ayrıca Voss, Miguno, Durham, Sanu, Kai ve Els gibi karakterler de dizide yer almakta.
 

IMDB’de Beastars dizisi

IMDB, Beastars dizisine 10 üzerinden 8,7 puan verdi.


Beastars izle

Beastars Fragmanı

Yorumlar (0)