"Batman kostümü giymek heyecan vermiyordu"

Batman serisini devam etmeyen ABD'li aktör Ben Affleck, Batman kostümünü giymenin kendisine heyecan vermediğini kaydederek, "Heves ve tutkumu kaybettim. Bu rol, hayalini gerçekleştirmek isteyen bir başkası tarafından üstlenilmeliydi." açıklamasında bulundu. 

KÜLTÜR-SANAT 11.03.2020, 12:25 11.03.2020, 12:31
"Batman kostümü giymek heyecan vermiyordu"

ABD'li aktör Ben Affleck, 25 Haziran 2021 tarihinde izleyicilerle buluşacak yeni Batman filminde yer almayacak. 

Başarılı oyuncu, "Batman v Superman: Dawn of Justice" filmini çok sevdiğini kaydederek, "Kostümü giymeyi gerçekten sevdim ve seste dijital dönüştürme benim için çok ilginçti. İyi zaman geçirdim." dedi.

"Heves ve tutkumu kaybettim"

Batman kostümünü giymenin artık kendisine heyecan vermediğini anlayınca rolü bıraktığını söyleyen Affleck, "Ben artık o defteri kapattım. Gelecek filmin hem yönetmenliğini hem de başrolünü üstlenmemi istediler. Ancak ben heves ve tutkumu kaybettim. Bu rol, hayalini gerçekleştirmek isteyen bir başkası tarafından üstlenilmeliydi. Benim için farklı bir şeydi ve artık rolü bırakmanın zamanı gelmişti." açıklamasını yaptı. 

Robert Pattinson "Batman"e hayat verecek

Yeni Batman üçlemesinde Robert Pattinson, Ben Affleck yerine Batman rolünü canlandırıyor. Yönetmenliğini Matt Reeves'in üstlendiği filmin çekimlerine ocak ayında başlandı. 

Söz konusu filmde Robert Pattinson’un yanında Zoë Kravitz, Andy Serkis, Jeffrey Wright, Peter Sarsgaard ve Colin Farrell de yer alıyor.

Yorumlar (0)