Batı Yakasının Hikayesi’nin yeni film uyarlamasından, yepyeni görüntüler yayınlandı!

Oscar ödüllü ünlü yönetmen Steven Spielberg’in yenden uyarladığı müzikal film ‘Batı Yakasının Hikayesi’nin ilk fragmanı yayınlandı. Ayrıca ilk görsellerinde paylaşıldığı film, merakla bekleniyor.

KÜLTÜR-SANAT 26.04.2021, 17:49 27.04.2021, 13:59
Batı Yakasının Hikayesi’nin yeni film uyarlamasından, yepyeni görüntüler yayınlandı!

Tony Kushner’in senaryosundan uyarlanan ve Oscar Ödüllü usta ve başarılı yönetmen Steven Spielberg’in yönetmenliğinde hayata geçirilen müzikal film ‘Batı Yakasının Hikayesi’, sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Filme ait ilk görseller ve fragmanın yayınlandığı görülürken, film izleyicisini New York’un 1957’li yıllarına götürecek.



Şehirdeki genç aşıkların yanı sıra şiddetli rekabetleri de konu alan film, Hollywood ve Broadway dünyasının en başarılı isimlerini bir araya getiriyor. Yazdığı senaryolarla Pulitzer ödülü kazanan Tony Kushner’un ayrıca yönetici yapımcı olarak görev aldığı filmin yapımcıları arasında Kevin McCollum ve Kristie Macosko Kriege bulunuyor.



Yıldız oyuncu kadrosuna sahip

1957 yılında yaratılan oyuncan uyarlanarak orijinal Broadway havası estirecek olan filmde, yıldız oyuncular bir araya geldi. Başkarakter Tony’ye Ansel Elgort ve María’ya Rachel Zegler hayat verirken, onlara Anita rolünde Ariana DeBose ve Bernardo karakteriyle David Alvarez eşlik edecek.



Rita Moreno’nun Valentika karakteriyle renklendirdiği filmde ayrıca; Teğmen Schrank rolünde Corey Stoll, Memur Krupke karakteriyle Brian d'Arcy James, Chino rolüyle Josh Andrés Rivera ve Riff karakteriyle Mike Faist yer alıyor. Oscar ödüllü oyuncu Rita Moreno, aynı zamanda filmde yönetici yapımcılardan biri olarak görev alıyor.
 



Filmde dans koreografilerini Tony ödüllü Justin Peck yaparken, müzik ekibi ise oldukça kalabalık bir ekipten oluşuyor. Los Angeles Filarmoni Orkestrası’nda görev yapan Gustavo Dudamel, Jeanine Tesori, Matt Sullivan ve David Newman gibi isimler yer alıyor. Orijinal haline sadık kalınan film; Leonard Bernstein'ın müziği, Arthur Laurents'ın kitabı, Stephen Sondheim'ın sözleri ve Jerome Robbins'in konsept, yönetmenlik ve koreografisi ile düzenlendi.

Yorumlar (0)