Başarılı sanatçı Öykü Aras, “Uyan” adlı ilk teklisini dinleyicilerle paylaştı!

Disiplinler arası bir çok projeye imza atan başarılı sanatçı Öykü Aras, “Uyan” adındaki ilk tekli çalışmasını dinleyicilerle paylaştı. Sözü ve müziği Aras’a ait olan şarkı, özünden uzaklaşmış insanlara bir nevi çağrı yapıyor.

KÜLTÜR-SANAT 06.03.2021, 00:00 07.03.2021, 12:27
Başarılı sanatçı Öykü Aras, “Uyan” adlı ilk teklisini dinleyicilerle paylaştı!

Güzel sanatlar üzerine eğitimini Fransa’da alan, elektronik müzik, ambient, özgür doğaçlama ve minimalizm gibi akımları harmanlayan başarılı Sanatçı Öykü Aras, ilk bölümünden önce ilk tekli çalışmasını dinleyicilerle paylaştı. Sanat, nefes ve beden üzerine disiplinler arası bir çok üretime imza atan Aras, ilk teklisi “Uyan” ı dinleyicilerle paylaştı.

Özüne yabancılaşmış insana çağrı yapıyor

Aras, daha önce kilden ve camdan ürettiği heykellerle beraber nefes ve ses etkinlikleri gerçekleştirerek ilginç performanslar gerçekleştirmişti. Gelecek zamanlarda ise Aras, “İçimize Doğru” adını verdiği ilk albümünü dinleyicilerle paylaşmaya hazırlanıyor. Aras, insan bedenini ve sesini; ilkelle tinsel ve özle olan ilişkisini sorguluyor.

İlk teklisinin klibini de dinleyiciye sunan Öykü Aras’a müzisyen kadroda; Can Ömer Uygan, Zeynep Oktar Nihal Saruhanlı, Hazal Döleneken, ve Şevket Akıncı eşlik etti. Ayırca şarkının prodüksiyonu ise Şevket Akıncı’nın yaptığı parçanın düzenlemesi ise Zeynep Oktar’a ait. Şarkı, tüm dijital platformlardan dinlenebiliyor

Yorumlar (0)