Bakan Varank, Güldür Güldür Show'da

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda sahnelenen Güldür Güldür Show'u izledi. Gösteri sonrası kulise giden ve Ali Sunal ile sohbet eden Varank, Yılmaz Erdoğan ile de telefonda görüştü.

KÜLTÜR-SANAT 09.05.2023, 10:49 10.05.2023, 09:08 Hakan Öksüz
Bakan Varank, Güldür Güldür Show'da

Türkiye'nin uzay yolcularını seçeceklerini Nisan 2022'de duyuran Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın açıklamasının ardından Güldür Güldür Show ekibi, "Türkler uzaya giderse" konusunu skeçlerinde işlemişti. Ali Sunal'ın sunculuğunda yapılan ve milyonları ekran başına kilitleyen Güldür Güldür Show'un Bursa'daki gösterisine Bakan Varank da katıldı. 

Gösteri sonrası kulise de gitti

Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda sahneye konulan etkinliği izleyen AK Parti'nin Bursa milletvekili adayı Varank, gösteri sonrası kulise giderek ekibi tebrik etti. Ali Sunal ile sohbet eden ve gösteri nedeniyle Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) ekibini kutlayan Bakan Varank, Yılmaz Erdoğan ile de telefonda görüştü.

Bursalılar, Güldür Güldür Show'a büyük ilgi gösterdi. Gösteriye sürpriz şekilde katılan Bakan Varank ile fotoğraflar çektiren Bursalılar, eğlenceli anlar yaşadı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da gösteride Varank'a eşlik etti. 

2013 yılında başlayan şova ilgi azalmıyor

İlk defa 2013'te ekranlara gelen Güldür Güldür Show, Yılmaz Erdoğan'ın kurucusu olduğu BKM tarafından sahneye konuluyor. Ali Sunal'ın sunucusu olduğu şov, Türkiye gündemindeki bazı konuları skeçlerde işlemesi nedeniyle büyük ilgi görüyor.

Yorumlar (0)