Baharda caz konserleri, müzikseverlerle buluşuyor!

İş Sanat bünyesinde çevrimiçi olarak düzenlenen ‘Baharda Caz’ konserlerinde yeni sezon başlıyor. Konserler, Erdem Özkan ve Sibel Köse’in solist olarak, Şenova Ülker Caz Orkestrası’na eşlik edeceği şahane bir etkinlikle başlıyor.

KÜLTÜR-SANAT 16.03.2021, 17:40 17.03.2021, 13:12
Baharda caz konserleri, müzikseverlerle buluşuyor!

Baharda Caz konserleri, yeni sezonuyla başlangıç yapıyor. Pandemi nedeniyle çevrimiçi olarak devam eden ve İş Sanat bünyesinde düzenlenen konserler, başlangıcı Erdem Özkan ve Sibel Köse’nin solist olarak yer alacağı Şenova Ülker Caz Orkestrası’nın etkinliğiyle yapacak. Konserde ‘Cheeck To Cheeck’ ve ‘Strangers In The Night’ gibi unutulmaz şarkılar seslendirilecek.

Konserler, Mayıs ayı sonuna kadar izlenebilecek

Konserin şarkı düzenlemelerini ise, piyanist ve trompet sanatçısı Halil İbrahim Işık gerçekleştirecek. İş Kuleleri Salonu’nda izleyici olmadan kayda alınan konser, 20 Mart Cumartesi günü saat 20.30 itibariyle İş Sanat’ın web sitesinden sezon sonuna kadar istenildiği zaman izlenecek. Mayıs sonuna kadar izlenebilecek olan konserler arasında Bilal Karaman Swing Band ve Ece Göksu’nun konserleri de yer alıyor.

Şenova Ülker tarafından Barış Doğukan Yazıcı (trompet) kurulan orkestranın konser kadrosunda ise; Ercüment Orkut (piyano), Engin Recepoğulları (tenor saksafon), Ediz Hafızoğlu (davul), Serhan Erkol (alto saksafon), Bulut Gülen (trombon ve Kağan Yıldız (kontrbas) bulunuyor.

Yorumlar (0)