“Babylon” filminin vizyon tarihi açıklandı!

Oscar Ödüllü yönetmen Damien Chazelle’in yeni filmi “Babylon” un vizyon tarihi belirlendi. Margot Robbie ve Brad Pitt’i buluşturan film, 2023’te yayınlanabilecek

KÜLTÜR-SANAT 10.01.2021, 15:17 11.01.2021, 09:53
“Babylon” filminin vizyon tarihi açıklandı!

“Guy and Madeline on a Park Bench”, “Whiplash”, “La La Land” ve son olarak “First Man” gibi filmlerin eşsiz yönetmeni Damien Chazelle’in yeni filmi Babylon, merakla bekleniyor. Son olarak kadın oyuncu olarak Emma Stone yerine Margot Robbie ile anlaşan Chazelle, filmi aslında 2021 yılına yetiştirecekti. Ancak Koronavirüs salgını nedeniyle kapalı olan sinemaların ne zaman açılacağı belirsiz olduğu için, filmin vizyon tarihi de ertelendi.

Babylon, 2023’e ertelendi

Filmin dağıtımcısı Paramount, filmin resmi vizyon tarihini  Aralık 2021'den 25 Aralık 2022'ye taşıdı. Oscar ödülleri için sınırlı bir vizyon tarihi olduğu dikkat çeken Babylon’un bütün sinemalara 6 Ocak 2023 tarihinde gelebileceği belirtiliyor.

Oscar ödüllü yönetmen Damien Chazelle’in yüksek bütçeli filmi olarak dikkat çeken Babylon’da, Margot Robbie ve Brad Pitt başrolleri paylaşacak. Vizyon tarihinin ertelenmesiyle birlikte, filmin çekim sürecinin biraz daha uzayabileceği düşünülüyor. Devasa bir dönem prodüksiyonu kurulacak olan film için, prodüksiyonun da sarkabileceği düşünülüyor. Ayrıca filmin, 2023 Oscar ödülleri için de iddialı bir yapım olacağı şimdiden konuşuluyor.

Yorumlar (0)