‘Babylon’ filminde Emma Stone yerine Margot Robbie’nin adı mı geçiyor?

Oscar Ödüllü yönetmen Damien Chazelle, yeni filmi ‘Babylon’ için çalışmalara başladı. Filmin kadrosuundaki Emma Stone’un zaman probleminden ayrılması nedeniyle Margot Robbie ile görüşüldüğü konuşuluyor.

KÜLTÜR-SANAT 03.12.2020, 16:16 04.12.2020, 18:06
‘Babylon’ filminde Emma Stone yerine Margot Robbie’nin adı mı geçiyor?

“Guy and Madeline on a Park Bench”, “Whiplash”, “La La Land” ve “First Man” filmlerinin başarılı Oscar ödüllü yönetmeni Damien Chazelle, yeni filmi “Babylon” için çalışmalara başladı. 1920'lerin Hollywood'unda geçen bir dönem draması olacak olan filmi Paramonut ile çekecek olan Chazelle, filmde sevilen aktris Emma Stone ve Brad Pitt ile çalışacaktı.

Margot Robbie, ‘Babylon’da mı oynayacak?


‘La La Land’ filminden sonra ikinci kez birlikte çalışmayı planlayan Stone ve Chazelle’in buluşması, başka bir bahara kaldı. Zaman problemi nedeniyle kadrodan ayrılan Emma Stone’un yerine başka bir sürpriz bir oyuncu ile görüşülüyor. Son olarak “Dreamland” filminde görünen sevilen oyuncu Margot Robbie’nin rolü kaptığı söyleniyor.
 



“Babylon” un hikayesi, Hollywood’un sesli filmlere geçiş döneminde geçecek ve gerçek hayatla kurgu arasında bir bağ kuracak. Olivia Hamilton, Matt Plouffe, Marc Platt ve Tobey Maguire’in yapımcılığını üstleneceği filmin, 2021 yılbaşında vizyona girmesi planlanıyor.


Böylece Margot Robbie, Oscar ödüllü oyuncu Brad Pitt ile “Once Upon a Time in Hollywood” filminin ardından yeniden bir araya gelecek!
 

Yorumlar (0)