‘Atatürk’ dizisinde Zübeyde Hanım’ı kim canlandıracak? O isim belli oldu!

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli’nin başrol oyuncusu olarak yer alacağı ‘Atatürk’ dizisinde, Zübeyde Hanım karakterini başarılı oyuncu Songül Öden canlandıracak.

KÜLTÜR-SANAT 19.04.2022, 17:41 20.04.2022, 09:23
‘Atatürk’ dizisinde Zübeyde Hanım’ı kim canlandıracak? O isim belli oldu!

Uzun süredir merakla beklenen ‘Atatürk’ dizisi gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Başrol oyuncusu olan Aras Bulut İynemli’nin ise nasıl bir performans sergileyeceği şimdiden tartışma konusu oldu. Atatürk’ün dizisinde Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracak olan İynemli’nin, bu rol için uzun bir süredir kendini hazırlığı öğrenildi. 

Songül Öden, Zübeyde Hanım karakterini canlandırmaya hazırlanıyor

Şimdiden araştırmaların odağında olan dizide, Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ı kimin canlandıracağı da merak uyandırmıştı. Bu rol için çeşitli isimler öne atılsa da, dizide Zübeyde Hanım’ı canlandıracak olan isim ünlü oyuncu Songül Öden olarak duyuruldu. 

Dizinin müziklerini ünlü sanatçı Hans Zimmer’in besteleyeceği iddia ediliyor

Türkiye’nin de aralarında bulunduğu toplam 42 ülkede, 14 Haziran tarihi itibariyle projelerine başlamaya hazırlanan Disney+’da yayınlanacak olan dizinin yüksek bir reyting ortalaması yakalaması bekleniyor. ‘Atatürk’ dizisinin müziklerini ise Hans Zimmer tarafından besteleneceği öne sürülüyor. Dünyaca ünlü Alman bestecinin bugüne kadar 150’yi aşkın önemli parçası bulunuyor. Zimmer’in eserleri arasında Aslan Kral, Karayip Korsanları serisi ve Gladyatör filminin müzikleri de yer alıyor. 

Yorumlar (0)