Aras Bulut İynemli'nin partneri Emma Watson olacak!

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, Disney Plus’ın dizisinde Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracak. İynemli'nin rol arkadaşı Emma Watson olacak.

KÜLTÜR-SANAT 07.04.2022, 00:57 07.04.2022, 17:21 Hakan Öksüz
Aras Bulut İynemli'nin partneri Emma Watson olacak!

"Öyle Bir Geçer Zaman ki", "Çukur" ve "İçerde" gibi dizilerle tanınan oyuncu Aras Bulut İynemli, dizi dünyasına bomba gibi düşen bir haberle gündeme geldi.

31 yaşındaki ünlü oyuncunun Disney Plus’ın yapacağı Mustafa Kemal Atatürk dizisinde rol alacağı belirtildi. Aras Bulut İynemli, dizide Atatürk'ü canlandıracak.

Dizinin müziklerini Hans Zimmer yapacak!

Aras Bulut İynemli'nin dizideki rol arkadaşının Emma Watson olacağı kaydedildi. Dizinin müzikleri ise "Interstellar", "Sherlock Holmes" ve "Dune: Çöl Gezegeni" gibi dünyaca ünlü filmlerin müziklerini yapan Hans Zimmer tarafından yaratılacak. 

Dizinin Haziran ayında Türk izleyiciler ile buluşacağı belirtildi. Disney Plus platformunda yayınlanacak dizinin yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin üstlenecek.

İlk sezon 6 bölüm olacak!

Dizide Aras Bulut İynemli ve Emma Watson'ın yanı sıra birçok yıldız ismin de yer alacağı kaydedildi. 

Harry Potter film serisinde Hermione Granger karakterine hayat veren Emma Watson'ın dizide rol alacak olması, hayranları heyecanlandırdı. Dizinin ilk 6 bölümünün 6 bölümden oluşacağı aktarıldı.

Yorumlar (0)