Aralık 2020’de Netflix Türkiye’ye gelecek yeni projeler duyuruldu!

Milyonlarca abonesi olan ve ilgiyle takip edilen dijital platform Netflix’in Türkiye ayağında; Aralık ayında yayına girecek projeler, bir video ile duyuruldu. Türkiye orijinali olarak ‘9 Kere Leyla’ filmi de gelen projeler arasında.

KÜLTÜR-SANAT 26.11.2020, 10:17 26.11.2020, 10:37
Aralık 2020’de Netflix Türkiye’ye gelecek yeni projeler duyuruldu!

Yeni olarak birçok yerli ve yabancı orijinal projesini izleyicinse sunmak için sabırsızlanan Netflix, Aralık 2020’de ilk kez yayına sokacağı projeleri bir video ile duyurdu. 

Lisanslı içeriklerini izleyici için hazırlayan Netflix’in Türkiye ayağında; yeni sezonlarıyla izleyicilerine buluşacak diziler, yeni Netflix orijinal filmleri ve belgeselleri Aralık ayında geliyor! Yayınlanacak projeler arasında, daha önce de duyurduğumuz yerli orijinal film “9 Kere Leyla” da bulunuyor.


Aralık 2020’de Netflix’e bomba gibi yeni içerikler geliyor!


İşte Aralık ayında Netflix’te izleyeceğimiz içerikler:


4 ARALIK

Big Mouth (Dizi – 4. Sezon): Animasyon yapımda sekizinci sınıf öncesinde bir grup arkadaş, yaz kampında çeşitli problemlerle uğraşıyor!

Selena: Tejano Müziğinin Kraliçesi (Dizi – İlk Sezon): Meksika asıllı Amerikalı şarkıcı Selena ve ailesinin hikayesini anlatan dizinin ilk bölümleri yayına gelecek!

Mank (Film): 1930'ların Hollywood'una dalan filmde, efsane film “Citizen Kane” filminin senaryosunu bitirmeye çalışan Herman J. Mankiewicz'in maceraları anlatılıyor. David Fincher’ın yönettiği filmde, Gary Oldman başrolde…

9 Kere Leyla (Film): Ezel Akay’ın yönettiği filmde Haluk Bilginer ve Demet Akbağ buluşuyor. Kalbini evlilik terapisti Nergis’e kaptıran Âdem’in, karısı Leyla’yı öüldürmek için başvurduğu yolları komik bir dille izliyoruz. 

9 ARALIK

The Big Show Show: Noel (Film): Netflix’in sevilen dizisi “The Big Show Show” noel özel bir bölümüyle yayına geliyor! Bir sakatlık Big Show'u tüm Noel Baba görevlerini iptal etmek zorunda bırakınca Cassy, Noel ruhunu ayakta tutmak için Noel Anneliğe soyunuyor!

11 ARALIK

Afacan Çöp Kamyonu: Noel Macerası (Film): Netflix’in çocuklar tarafından ilgiyle çizgi dizisi Afacan Çöp Kamyonu, noel özel bölümüyle geliyor! Noel Baba, Noel arifesinde hurdalığa acil iniş yaptığında Hank, Çöp Kamyonu ve hayvan dostları herkesin bayramını kurtarmak için el ele veriyor!

18 ARALIK

Ma Rainey’s Black Bottom (Film): August Wilson'ın oyunundan uyarlanan filmde; “Blues'un Annesi” lakaplı sanatçı ve müzik grubu, 1927'de Şikago'daki bir stüdyoda gerilimli br zaman geçirecektir! Filmde Viola Davis ve Chadwick Boseman,rol alıyor.

23 ARALIK

The Midnight Sky (Film): Yönetmenliğini ve başrolünü George Clooney’in üstlendiği filmde; Kuzey Kutbu'nda tek başına yaşayan bir bilim insanının, dünyaya dönüş macerası konu alınıyor!

25 ARALIK

Bridgerton (Dizi – İlk Sezon): Phoebe Dynevor’un başrolünde oynadığı dizide; nüfuzlu Bridgerton ailesinin en büyük kızı Daphne Bridgerton'ın Londra sosyetesindeki rekabetçi evlilik piyasasına girişi konu alınıyor.

30 ARALIK

Equinox (Dizi – İlk Sezon): Danica Curcic ve Karoline Hamm’ın rol aldığı dizide; 1999'da öğrencilerle dolu bir otobüsün ortadan kaybolmasına tanık olan genç Astrid’in, bu olayı çözmek için verdiği mücadeleye odaklanıyor

31 ARALIK

Chilling Adventures of Sabrina: (Dizi – 4.Sezon): Kiernan Shipkai’nın Sabrina’ya hayat verdiği sevilen dizi, merakla beklenen 4. sezonuyla geliyor! Greendale'in üzerine çöken dehşeti konu alacak yeni sezonda, cadılar her bir kötülükle tek tek başa çıkmak zorunda kalacaktır!


 

Yorumlar (0)