Animasyon severlere müjde: “Luca” filminden görüntüler geldi!

Yeni bir animasyon macera filmi daha, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor. Daha önce Oscar’a aday olan Enrico Casarosa'nın yönettiği “Luca” filminden afiş ve tanıtım görselleri paylaşıldı!

KÜLTÜR-SANAT 28.02.2021, 15:22
Animasyon severlere müjde: “Luca” filminden görüntüler geldi!

Amiasyonseverlere, yepyeni bir film daha sunuluyor. Hikayesi İtalyan Rivierası'ndaki güzel bir sahil kasabasında macera dolu geçen “Luca” yani “Luka” filmi, sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. Merakla beklenen filmden görseller, afiş ve tanıtım videosu yayınlandı.

Yazın sıcağında, macera dolu bir büyüme hikayesi

Daha önce bir çok filmiyle Oscar’a aday olan yönetmen Enrico Casarosa'nın yönettiği ve Andrea Warren'ın yapımcılığını üstlendiği film; genç bir çocuğun dondurma, makarna ve hiç bitmeyen mobilet gezintileriyle dolu unutulmaz bir yaz geçirdiği büyüme hikayesini konu ediniyor. Küçük bir çocuk olan Luca, arkadaşıyla ilgili gizli bir sırrı keşfeder. Luca, arkadaşının okyanus yüzeyinin hemen altında bulunan ve başka bir dünyadan gelen bir deniz canavarı olduğunu öğrenir.

İzleyiciye macera dolu yaz günlerine götürecek olan filmin, sinemaların açılma duruma göre vizyon tarihi de açıklanacak. Fişmin İngilizce seslendirme kadrosunda ise Jacob Tremblay, Jack Dylan Grazer ve Maya Rudolph gibi isimler bulunuyor.

Yorumlar (0)