Angelina Jolie’li Eternals filmi, Marvel’ın en az sevilen filmi oldu 

Marvel Sinematik Evreni’nin yeni filmi Eternals’ın puanları paylaşıldı. Film, bugüne kadarki en düşük puanı alan Marvel yapımı oldu. 

KÜLTÜR-SANAT 02.11.2021, 10:51
Angelina Jolie’li Eternals filmi, Marvel’ın en az sevilen filmi oldu 

Nomadland filmiyle Oscar ödülü kazanan Chloe Zhao’nun yeni Marvel filmi Eternals, 5 Kasım’da dünya genelinde vizyona girmeye hazırlanırken filmin eleştirmen puanları paylaşıldı. Rotten Tomatoes skoru yalnızca yüzde 63 olan film, Thor: The Dark World (yüzde 66) ve The Incredible Hulk (yüzde 67) puanlarının da gerisine düşerek şimdiye kadarki en düşük skora sahip olan Marvel filmi oldu. 



İlk izlenimlere göre Eternals, görsel zenginlik ve kaliteli oyunculuklara sahip fakat senaryo açısından oldukça zayıf. Bu da eleştirmenlerin, Eternals’ın senaryosunun önceki Marvel filmlerine göre sönük kaldığını düşünmesine sebep oluyor. 



Filmin kadrosu, yıldızlardan oluşuyor 

Eternals filminin kadrosunda Kit Harington, Angelina Jolie, Salma Hayek, Barry Keoghan, Don Lee, Lia McHugh, Brian Tyree, Gemma Chan, Lauren Ridloff, Kumail Nanjiani ve Richard Madden gibi ünlü ve başarılı oyuncular yer alıyor. 



Disney ve Marvel’ın iş birliğinde yapılan 2 saat 37 dakikalık film için 200 milyon dolarlık harcama yaptığı belirtildi. 5 Kasım’da seyircilerin karşısına çıkacak olan filmin gişe rakamları şimdiden merak konusu oldu. 

Yorumlar (0)