Ahmet Turgut Fotoğraf Kupası’nda kazananlar belirlendi!

Ödüllü fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut’un, babası Ahmet Turgut anısına düzenlediği Ahmet Turgut Fotoğraf Kupası’nda kazananlar belirlendi. “Babalar ve Çocukları” temasıyla düzenlenen kupada; duygusal, kıymetli ve derin anlamlar içeren fotoğraf kareleri bir araya geldi.

KÜLTÜR-SANAT 23.02.2021, 10:35 24.02.2021, 09:17
Ahmet Turgut Fotoğraf Kupası’nda kazananlar belirlendi!

Babası Ahmet Turgut sayesinde fotoğrafçılığa adım atan ödüllü fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut’un, babası Ahmet Turgut’un anısına “Ahmet Turgut Fotoğraf Kupası” nın kazananları belli oldu. “Babalar ve Çocukları” tamsıyla düzenlenen kupada; birinci, ikinci ve üçüncülük ödüllerinin yanı sıra Mehmet Turgut’un kendi seçimiyle verilen “Mehmet Turgut Özel Ödülü” ve En iyi oy veren bir kişiye de para ödülü verildi. Kupada derin anlamları olan, duygusallığı ön plana çıkan ve kıymeti yüksek fotoğraflar bir araya geldi.

Ödüller sahiplerini buldu

Birincilik ödülü, tüm turları atlayarak finale kalan ve finalde de en çok oyu alan Şeref Akçay’ın oldu.



İkincilik ödlü ise, Fatih Mehmet Özdemir’in fotoğrafına verilirken; Hakkı Çılgın ve İsmail Okur’un yarı finalde yarışan fotoğrafları ise üçüncülüğü paylaştı.



Mehmet Turgut’un kendi seçtiği fotoğrafa verilen “Mehmet Turgut Özel Ödülü” ise, Mükremin Yıldırım’ın fotoğrafına verildi. Yıldırım’a,  Mehmet Turgut’un imzalı 30 adlı kitabı ve baskılı bir fotoğrafı hediye edildi.

Toplam 5.000 TL para ödülü verildi

Ayrıca, “En iyi oy veren” kişiye de para ödülü verilen yarışmada, en iyi oy veren olarak Kader Taş seçildi. “Ahmet Turgut Fotoğraf Kupası” nda toplamda 5.000 TL para ödülü dağıtıldı.

Yorumlar (0)