92. Oscar Ödülleri'nin sunucuları belli oldu!

2020 Oscar Ödülleri’nde kazanan isimleri sunacak ünlüler belli oldu. Önceki gün açıklanan isimlere dün yenileri de dahil oldu. Oscar'ı sunacak isimler arasında Keanu Reeves, James Corden ve Penélope Cruz gibi yıldız isimler de bulunuyor.

KÜLTÜR-SANAT 01.02.2020, 09:10 01.02.2020, 09:53
92. Oscar Ödülleri'nin sunucuları belli oldu!

Türkiye saatine göre 9 Şubat'ı 10 Şubat'a bağlayan gece Los Angeles'taki Dolby Tiyatrosu'nda düzenlenecek olan Oscar töreni, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sunucusuz gerçekleştirilecek bir törenle sahiplerini bulacak.

2020 Oscar Ödülleri'nde ödülleri takdim edecek isimlerin arasında Keanu Reeves, Penélope Cruz, James Corden,  Steve Martin, Maya Rudolph, Beanie Feldstein, Zack Gottsagen, Diane Keaton, Shia LaBeouf, George MacKay ve Sigourney Weaver gibi ünlü isimler de katıldı.

Önceki gün ise Timothée Chalamet, Will Ferrell, Gal Gadot, Anthony Ramos, Mark Ruffalo, Mindy Kaling, Julia Louis-Dreyfus, Lin-Manuel Miranda,  Kelly Marie Tran ve Kristen Wiig gibi yıldızların gecede sunum yapacağı duyurulmuştu.

Ödül töreninin yapımcıları Stephanie Allain ve Lynette Howell Taylor'un yaptığı açıklamada "Bu yılın filmlerini kutlarken, bu yetenekli sanatçıları ağırlamaktan dolayı çok heyecanlıyız. Her biri kendi enerjilerini katacak ve dünya çapındaki seyircilerimizin ilgisini çekecek” ifadeleri kullanılmıştı.

Törende sunuculuk yapacağı daha önceden belli olan bazı isimler ise, Rami Malek, Mahershala Ali, Olivia Colman ve Regina King olarak duyurulmuştu.

Yorumlar (0)