9. yılında Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, çevrimiçi gerçekleşiyor!

Her yıl Adana’da düzenlenen “Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı” dokuzuncu kez bu yıl düzenleniyor. Festival bu yıl, koronavirüs salgını nedeniyle çevrimiçi olarak internet ortamında gerçekleştirilecek.

KÜLTÜR-SANAT 04.03.2021, 09:34 04.03.2021, 18:19
9. yılında Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, çevrimiçi gerçekleşiyor!

Ülkemizde baharı müjdeleyen etkinliklerden bir tanesi olan ve Adana’da düzenlenen  “Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı”, dokuzuncu yılında meraklılarıyla buluşacak. Karnaval komitesi bu yıl, artan koronavirüs vakaları nedeniyle karnaval etkinliklerini sanal ortamda düzenlemeye karar verdi. Karnaval, 1-4 Nisan tarihleri arasında çevrimiçi olarak düzenlenecek.

Karnaval etkinlikleri, sanal ortamda düzenlenecek

Karnaval kapsamında "nisandaadanada.com" adlı web adresinde; çevrim içi yayınlar, ödüllü ve eğlenceli etkinlikler düzenlenecek. Ayrıca karnavalın açılış töreni ve konseri ise, sınırlı sayıda katılımla düzenlenecek.



Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında her yıl düzenlenen; kortej kostüm yarışması, portakallı lezzetler yarışması, portakal çiçeği koşusu, portakal çiçeği ulusal satranç turnuvası ve hızlı dürüm yeme yarışması gibi etkinlikler, çevrimiçi ortamda gerçekleşecek. Karnaval etkinlikleri, 4 Nisan tarihine kadar sürecek.

Yorumlar (0)