32. Ankara Film Festivali’nin afişi seçiliyor, başvurular başladı!

Otuz ikinci yılında sinemaseverlerle buluşacak olan ve Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından düzenlenen Ankara Film Festivali, yapılacak olan yarışma ile afişini belirleyecek. Başvurular, 15 Eylül tarihine dek sürecek.

KÜLTÜR-SANAT 06.04.2021, 09:54 06.04.2021, 13:05
32. Ankara Film Festivali’nin afişi seçiliyor, başvurular başladı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteklediği ve otuz ikinci kez bu yıl düzenlenecek olan Ankara Film Festivali, sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 4-12 Kasım 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan Ankara Film Festivali, bu yıl da afişini yarışma sonucunda belirleyecek. Yarışma sonucunda kazanan afiş, festivalin tanıtımını yapmış olacak.

Son başvuru tarihi: 15 Eylül

Afiş yarışmasına gönderilecek olan eserlerin daha önce hiç yayınlanmamış olmasına dikkat edecek olan festival, başvuru alımlarını da 1 Mart’ta başlatmıştı. Yurt dışında ya da içinde, herhangi bir sergiye katılmamış eserler arasından afiş seçimine dikkat edecek olan Ankara Film Festivali, eserlerin özgün olmasına özen gösterecek. Yarışmaya katılacak eserlerin içinde yer alan görsellerin de herhangi bir yerden kopya edilmemiş olması kuralını koyan festival, 15 Eylül tarihine kadar başvuruları almaya devam edecek.

Yarışmayı kazanan ve festivalin duyurulmasında katkı sağlayacak olan afişin sahibi, toplamda 5.000 TL para ödülünün sahibi olacak. Yarışma hakkında detaylı bilgi ise, festivalin web sitesinde bulunuyor. Ayrıca festival kapsamında düzenlenecek olan Ulusal Uzun, Ulusal Belgesel ve Ulusal Kısa Film yarışmalarının yanı sıra Proje Geliştirme Desteği’ne de başvuru alımları devam ediyor.

Yorumlar (0)