23 Aralık haftasında 4 yeni film vizyonda...

Sinemaseverler için yine dolu dolu bir hafta ile 4 yeni film vizyonda. Korkudan animasyona, drama ve komediye kadar haftanın dikkat çeken yapımlarını sizler için derledik.

KÜLTÜR-SANAT 23.12.2022, 11:11
23 Aralık haftasında 4 yeni film vizyonda...

Bu hafta korku türünde 1 tanesi yerli olmak üzere toplamda 4 film vizyona girdi. İşte haftanın filmleri...

I Wanna Dance With Somebody: Whitney Houston Filmi

I Wanna Dance With Somebody: Whitney Houston Filmi, 2012 senesinde hayatını kaybeden ve müzik kariyerinde 16 Billboard Müzik Ödülü, 6 Grammy Ödülü, 2 Emmy Ödülü, 22 Amerikan Müzik Ödülü sığdırmaya başaran müzisyen Whitney Houston'ın yaşamına odaklanıyor.

2 saat 26 dakikalık biyografik, müzik türündeki filmin yönetmenliğini Kasi Lemmons üstlendi.

Maric

Maric, tatil amacıyla gittikleri yerde kendilerini büyük bir kabusun ortasında bulan çiftin hayat hikayesine odaklanıyor. Aranjör olan Gizem ile oyunculuk yapan Serdar 5 senedir evli bir çifttir. Son dönemlerde Serdar tuhaf davranışlar sergilemeye başlamıştır. Bu durumun ardından Gizem, kendileri için iyi geleceklerini düşündükleri bir tatil planı yapma kararı alırlar. Fakat tatil için gitmiş oldukları yerde Serdar'ın hali tavrı daha da garipleşir. Çift, üzerlerine musallat olduklarını düşündükleri bu durumdan kurtulmak için kendilerini Lübbey köyünde bulurlar. Köyde hiç kimse bulunmamaktadır ve çare aramak için geldikleri köy onların cehennemi olur. Çift, suçluları cezalandırmakla görevlendirilmiş cin kabilesi "Maric" ile karşı karşıyadır.

R.M.N.

R.M.N., yurt dışında yaşamını sürdüren ve Noel öncesinde Transilvanya'daki birçok etnik gruptan meydana gelen dağ köyüne dönüş yapan Matthias'ın yaşamına odaklanıyor.

Ayı Kardeşler: Dünya'ya Dönüş

Haftanın animasyon türündeki filmi Ayı Kardeşler: Dünya'ya Dönüş filminde, uzaydan gelen gizemli bir nesne, Bramble'ın yeni yetenekler elde etmesini sağlamıştır. Briar'ın artık süper güçleri vardır ve Avi ismindeki gizemli bir uzaylıyla da arkadaşlık kurar.

Yorumlar (0)