2019'un akıllara kazınan 10 fotoğrafı!

Time dergisi, yılın en iyi 100 fotoğrafı arasında en etkili 10 tanesini seçti. İşte Time göre yıla damga vuran 10 kare...

KÜLTÜR-SANAT 31.12.2019, 21:30 31.12.2019, 21:38
2019'un akıllara kazınan 10 fotoğrafı!

Dünyaca ünlü Time dergisi, 2019'a damga vuran 10 fotoğrafı belirledi.

Fotoğraf: Tom Fox

17 Haziran'da bir güvenlik görevlisi ile bir adam, Dallas'taki Earle Cabell Federal Binası'na seken kurşunlardan kaçmaya çalışıyor.

Fotoğraf: Doug Mill

Beyaz Saray Sözcüsü Nancy Pelosi, ABD Başkanı Donald Trump'ı, ABD Kongresi'nin ortak oturumunda yaptığı "Birliğin Durumu" konuşmasının ardından alkışlıyor.

Fotoğraf: James Nachtwey

Bangladeş'te Kutupalong mülteci kampında bir doğum böyle görüntülendi.

Fotoğraf: Veronique de Viguerie

Paris'teki Notre Dame Katedrali yangını...

Fotoğraf: Julia Le Duc

Salvadorlu mülteci Óscar Alberto Martínez Ramírez ve onun 2 yaşındaki kızı Valeria, Meksika'dan Brownsville, Teksas'a nehir yoluyla geçmeye çalışırken can verdi.

Fotoğraf: Lam Yik Fei

Hong Kong'ta protesto gösterileri

Fotoğraf: César Rodríguez

ABD'deki Mormonlardan ayrılarak Meksika'ya yerleşen bir aileden üç anne ve altı çocuk uyuşturucu çetelerinin çatışmasının arasında kaldı ve katledildi. Fotoğrafta, sevdiklerinin cesetlerinin bir helikopterle taşınmasını izleyen aile görülüyor.

Ramon Espinosa

Bahamalar'da Dorian Kasırgası'nın etkisi.. Mezarlıktaki cenazeler bile yok oldu.

Fotoğraf: Evgenia Arbugaeva

İsveçli iklim aktivisti ve Time'a göre Yılın Kişisi Greta Thunberg, Lizbon'dan Madrid'e BM İklim Konferansı'na trenle seyahat ederken ders çalışıyor.

Fotoğraf: Tom Brenner

First Lady Melania Trump ve Donald Trump'ın 11 Nisan'da Beyaz Saray'da objektiflere yansıyan o anı... Melania, Trump'a öfkeli!

Yorumlar (0)