2019'da dikkat çeken oyuncular belirlendi

Dünyadaki bütün ülkelerin ve dönemlerin sinema ve televizyon filmleri, film yıldızları ve dizileri hakkında bilgileri içeren çevrimiçi veri tabanı IMDb, 2019'un dikkat çeken oyuncularını seçti.

KÜLTÜR-SANAT 05.12.2019, 10:44
2019'da dikkat çeken oyuncular belirlendi

Açılımı "Internet Movie Database" (İnternet Film Veri Tabanı) olan IMDb, 2019 yılının son günlerini yaşarken 2019'a damga vuran oyuncuları belirledi.

İşte 2019'da başarılı performans sergileyen 10 oyuncu

10. Joaquin Phoenix

En son Joker filminde rol alan Phoenix, filmde Arthur Fleck rolü ile başarılı bir performans sergilemişti.

9. Margot Robbie

Bir Zamanlar ... Hollywood'da filminde 'Sharon Tate' rolünü başarıyla üstlenen Robbie, en son olarak Bombshell (Skandal) filminde yer aldı.

8. Rosa Salazar

Salazar, Alita: Battle Angel (Alita: Savaş Meleği) filminde Alita rolü ile başrolü üstlenen başarılı oyuncu, son olarak Star Trek: Short Treks isimli dizide Captain Lynne Lucero rolüyle yer almıştı.

7. Keanu Reeves

Al Pacino, Laurence Fishburne gibi sinema tarihinde önemli yer edinmiş yapımlarda birçok ünlü oyuncularla birlikte rol alan Reeves, adını Matrix filminde Neo karakterini canlandırarak seyircilere duyurmuştu. Son zamanlarda ise John Wick filmi ile izleyicilerin beğenisini kazanan Reeves, 2019'un en iyi oyuncularından biri oldu.

6. Zachary Levi

Oyunculuğa 6 yaşında tiyatro sahnesinde başlayan Levi, Less Than Perfect dizisinde 'Kipp Steadman' isimli karakter ile adını birçok insana duyurdu. Levi, 'Thor Ragnarok', 'Thor: Karanlık Dünya' gibi yapımlarda da başarıyla rol aldı.

5. Dacre Montgomery

1994 doğumlu başarılı oyuncu, Netflix platformunda yayınlanan Stranger Things dizisinde Billy Hargrove rolü ile başarılı bir oyunculuk sergileyip 2019'a damga vuran oyuncular listesinde yer aldı.

4. Naomi Scott

Power Rangers, Aladdin, Charlie's Angels gibi yapımlarda yer alan genç oyuncu en son Charlie's Angels (Charlie'nin Melekleri) filminde oynadı.

3. Emilia Clarke

1987 yılında doğan başarılı oyuncu, birçok yapımda yer alsa da adını dünya genelinde üne kavuşan ve birçok izleyici tarafından merakla takip edilen HBO'nun 2011 yılında yayınlamaya başladığı Game of Thrones dizisinde Daenerys Targaryen karakteriyle duyurdu.

2. Erin Moriarty

1994 doğumlu genç oyuncu, Marvel's Jessica Jones, Red Widow, Kan Bağı gibi yapımlarda yer aldı. 

1. Brie Larson

6 yaşındayken tiyatro eğitimi alarak oyunculuğa başlayan Amerikalı başarılı oyuncu, 2015 senesinde rol aldığı 'Gizli Dünya' isimli filmdeki rolü ile 73. Altın Küre Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülmüştü. Greenberg, Scott Pilgrim vs the World, Liseli Polisler ve Kalbim Sende gibi filmlerle de izleyicilerin dikkatini çekmişti.

Yorumlar (0)