12 Ağustos haftasında 6 yeni film vizyona girdi!

12 Ağustos haftasında ikisi yerli olmak üzere 6 yeni film beyazperde de yerini aldı. İşte seyircisi ile buluşmayı bekleyen filmler…

KÜLTÜR-SANAT 12.08.2022, 15:47
12 Ağustos haftasında 6 yeni film vizyona girdi!

Bu hafta ikisi yerli 6 film sinemaseverlerle buluşmak için vizyonda yerini aldı. Haftanın merakla beklenen filmi ise başrollerinde Aamir Khan ile Kareena Kapoor Khan yer aldığı Laal Singh Chaddha oldu.

Laal Singh Chaddha

Başrollerini Aamir Khan ile Kareena Kapoor Khan’ın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Advait Chandan oturuyor. Hindistan kültürünün gözünden Forrest Gump filmini yeniden anlatan yapım, Laal Singh Chadda'nın kaderini odağına alıyor.

Aşk ve Savaş

Bu hafta vizyonda yerini alan bir diğer film Aşk ve Savaş. Film, ordudaki görevinden döndükten sonra işsiz kalan Emil ile Fransız dansçı Milou'nun romantik aşklarını konu alıyor.

Korku Evi

Başrollerinde Elizabeth Birkner, Addy Miller, Jan Broberg, Aimee-Lynn Chadwick ve Philip Brodie’ in yer aldığı yabancı yapım Korku Evi, ailesini geçmişte rahatsız eden kötülüklerin yeniden serbest kalmasına sebep olan 2 kız kardeşin hikâyelerini konu alıyor.

Masal Şatosu

Yerli yapım Masal Şatosu, ailece izlenebilecek keyifli öyküsüne seyircisini de davet ediyor. Film, Neşe ile arkadaşlarının bir masal diyarından gelen prens ile tanıştıktan sonra dahil oldukları eğlenceli maceralarını anlatıyor.

Ma-Şer

Korku filmi tutkunu sinemaseverlerin ilgisini çekmeye hazırlanan filmin konusu şöyle; Üniversitede öğrenci olan Hande, büyü konusu üzerine bir tez yazmaya karar verir fakat işler pek de Hande’nin planladığı gibi ilerlemez.

Sıradaki Şarkı

Romantik bir aşk hikayesini anlatan Sıradaki Şarkı (Press Play) filmi, ölümcül bir kazadan sonra karışık kasetlerinin kendisini zamanda geriye götürebileceğini fark eden Laura'nın hikayesini anlatıyor.

Yorumlar (0)