En Çok İzlenen Videolar

Popüler Videolar

HDP'li vekil, PKK'lının telefonunu gizlice aldı!

GÜNDEM 11.12.2020, 14:26

Ercan Oğuz, "silahlı terör örgütüne mensup olma" ve "örgütün propagandasını gerçekleştirme" suçlarından kayda sahipti. Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından PKK üyesinin yakalanması amacıyla talimat verildi. 

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Halkların Demokratik Partisi (HDP) Şırnak Milletvekili Nuran İmir'in de arasında yer aldığı kişilerle beraber olan Ercan Oğuz, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Şırnak Milletvekili İmir, o esnada polis ekiplerini önlemek için sözlü olarak müdahale etmeye çalıştı. Ercan Oğuz'a yaklaşan İmir, söz konusu şahsın arka cebinde bulunan cep telefonunu hızlı bir şekilde kendi cebine soktu.

Şırnak Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, olaya ilişkin görüntüleri inceledi. Gözaltına alınma sırasında İmir'in, Oğuz'a ait cep telefonunu kendi cebine koyduğu belirlendi. 

İmir'in Oğuz'a ait cep telefonundaki delilleri ortadan kaldırabileceği olasılığı değerlendirildi. Bunun üzerine Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı, söz konusu cep telefonuna bakılabilmesi için tekrar gözaltı talimatı verdi. 

Cizre-Şırnak karayolunda kontrol sırasında yakalanan Oğuz'un aracında İmir'in aldığı cep telefonu da ele geçirildi. 

Yorumlar (0)