Zonguldak’ta 2 genç dalgalara kapıldı: 1’i kayıp

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde denize giren 2 genç boğulma tehlikesi geçirdi. Gençlerden biri kurtarılırken, diğerini de arama çalışmaları devam ediyor

GÜNDEM 20.09.2021, 10:24 20.09.2021, 16:32
Zonguldak’ta 2 genç dalgalara kapıldı: 1’i kayıp

Olay dün akşam saatlerinde Ereğli plajlar mevkiinde yaşandı. Alınan bilgilere göre denize giren 19 yaşındaki Yusuf E. bir süre sonra denizde çırpınmaya başladı. Kıyıdan arkadaşının boğulduğunu anlayan 19 yaşındaki Ali K. arkadaşını kurtarmak için hiç düşünmeden dalgalı denize girdi. Bir süre sonra kendisi de dalgalarla boğuşmaya başlayan Ali K.'yı çevredeki vatandaşlar kıyıya çıkarmayı başardı.

Bir kişi kurtarıldı

Diğer vatandaşlar ise hemen olayı 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri Ali K.'ya ilk müdahalesini yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Ali K.'nın yoğun bakıma alındığı bilgisi geldi.

Aramalar sürüyor

Öte yandan Sahil Güvenlik ekipleri ise denizde kaybolan Yusuf E.'yi bulmak için denizde geniş çaplı arama yapmaya devam ediyor. Polis ekipleri gencin sahilde kalan eşyalarını alarak incelemelerde bulunurken, itfaiye ve sağlık ekipleri de arama çalışmalarına destek veriyor.

Yorumlar (0)