Zeytinburnu’nda 2 kişi, ev arkadaşlarını katletti

Zeytinburnu’nda yaşayan 3 Afganlı arasında tartışma çıktı. Tartışma, cinayetle bitti. Hem ev hem de iş arkadaşı olan 3 kişiden ikisi, arkadaşlarını katletti. Katil zanlısı, Sakarya’da yakalandı.

GÜNDEM 13.05.2022, 15:16 15.05.2022, 09:21
Zeytinburnu’nda 2 kişi, ev arkadaşlarını katletti

İstanbul Zeytinburnu’na bağlı Telsiz Mahallesi’ndeki bir evde kan aktı. Aynı evde kalan ve aynı iş yerinde çalışan Afganistan uyruklu Kalender H., Muhammadi H. ve Ahmet Soltanı arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşandı. Olayın 6 Mayıs günü gerçekleştiği öğrenildi. O tartışma, kısa sürede cinayeti getirdi. Ahmet Soltanı, iki arkadaşı tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Defalarca bıçaklanan Soltanı, kanlar içerisinde kendinden geçti. 



Arkadaşlarını apartman boşluğuna attılar

Ahmet Soltanı’nın son nefesini verdiğini fark eden 2 arkadaşı, onu apartman boşluğuna attı. Yaralı şahsı gören apartman sakinleri polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Soltanı’yı hastaneye kaldırdı ancak genç, kurtarılamadı. Polis ekipleri ise olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu.



Sakarya’dan Ankara’ya kaçacaktı

Ahmet Soltanı’yı apartman boşluğuna attıktan sonra olay yerinden hızla uzaklaşan iki arkadaş da Sakarya’da yakalandı. Muhammadi H.’nin, bir diğer ev arkadaşı olan Muhammed Alim S.’yi aradığı ve pasaportunu kendisine getirmesini istediği, Ankara’ya gideceğini söylediği öğrenildi. Poliste verdiği ilk ifadede ise “Hak etmişti, öldürdüm.” dedi. Olay hakkında soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)