Zeytin Dalı Harekat bölgesinden acı haber

Zeytin Dalı Harekâtının gerçekleştirildiği bölgede bir asker şehit düşerken, 24 teröristinde etkisiz duruma getirildiği açıklandı.

GÜNDEM 04.05.2022, 10:27 05.05.2022, 09:24
Zeytin Dalı Harekat bölgesinden acı haber

Terörist yapılanmaları tarafından Zeytin Dalı Harekâtının gerçekleştirildiği bölgeye gerçekleştirilen füze saldırılarında ağır bir şekilde yaralandığını belirten Millî Savunma Bakanlığı, Teğmen Talha Bahadır'ın götürüldüğü hastanede gerçekleştirilen bütün müdahalelere rağmen hayata tutunamadığı ve şehit düştüğünü açıkladı. Yapılan açıklamada şehit düşen Talha Bahadır’ın ailesine başsağlığı ve üzüntüler iletildi.

“Şehidimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak”

Gerçekleştirilen hain saldırı sonrasında yerleri belirlenen terör mevkilerinin ateş altına tutulduğu ve yapılan ilk incelemelere göre 24 teröristin tesirsiz bir konuma getirildiği belirtilen açıklamada, "Verdiğimiz şehidimizin kanı yerde kalmamıştır ve kalmayacaktır. Hepimizi çok ağır bir üzüntü ve acıyı yaşatan bu durumda yaşamını yitiren değerli şehidimizin yakınlarına, acılı ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ve asil halkımıza çokça sabır ve başsağlığı diliyoruz " şeklinde ifade edildi.

Yorumlar (0)