Zeytin Dalı bölgesinden şehit haberi geldi!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 23 Ağustos'ta Zeytin Dalı Harekâtı bölgesinde yaşanan roketatar saldırısında yaralanan Piyade Uzman Çavuş Ramazan Uçakcı'nın şehit olduğunu duyurdu.

GÜNDEM 09.09.2022, 21:22 Hakan Öksüz
Zeytin Dalı bölgesinden şehit haberi geldi!

Zeytin Dalı Harekâtı tüm hızıyla sürüyor, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yapılan operasyonlara ilişkin ayrıntılar, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından duyuruluyor.MSB bu kez acı bir haber verdi, bölgeden şehit haberi geldi. 23 Ağustos'ta teröristler tarafından roketatar saldırısı yapıldığını bildiren MSB, yaralanan ve tedavi altına alınan Piyade Uzman Çavuş Ramazan Uçakcı'nın bugün şehit olduğunu duyurdu.

TSK ve MİT'in operasyonları sürüyor

Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki operasyonlarına devam eden TSK, terör unsurlarını temizlemek için yoğun çaba harcıyor. Bölgeyi teröristlerden temizlemek ve güvenli hale getirmek için düzenlenen operasyonlarda örgüte ait çok sayıda silah ele geçiriliyor. Bölgede nokta operasyonlar düzenleyen Milli İstihbarat Teşkilatı ise terör örgütünün sözde üst düzey isimlerini etkisiz hale getiriyor.

Pençe-Kilit bölgesinde 2 terörist etkisiz!

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bugün yaşanan çatışmada 2 teröristin öldürüldüğü kaydedildi. Paylaşımında, "Terörist neredeyse hedef orası" ifadesini kullanan MSB, teröristlerin etkisiz hale getirilmesi ile ilgili haberi Twitter'dan duyurdu.

Yorumlar (0)