Zeytin Dalı bölgesinde yaralanan askerden üzücü haber geldi

Zeytin Dalı harekatının oluşturulduğu bölgede teröristlerce yapılan havan saldırısı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan Uzman Onbaşı Haydar Şenel için Millî Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada tüm müdahalelere rağmen Şenel’ in kurtarılamadığını duyurdu.

GÜNDEM 19.05.2022, 10:14 19.05.2022, 14:53
Zeytin Dalı bölgesinde yaralanan askerden üzücü haber geldi

Dün hain terör örgütü tarafından gerçekleştirilen havan saldırısı sonucunda yaralanan Uzman Haydar Şenel tedavi altına alınmak için hastaneye sevk edildi. Hastaneden gelecek olan haberi bekleyen yakınları ve silah arkadaşları bugün gelen haberle üzüntüyü yaşadı. Gerçekleştirilen bütün müdahalelere rağmen Şenel kurtarılmadı.

arşiv

Gelen haber üzüntüye boğdu

Millî Savunma Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "13 Mayıs tarihinde yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılan ve tedavi işlemleri başlatılan Uzman Onbaşı Haydar Şenel, yapılan bütün müdahalelere rağmen hayata tutunamayarak bugün şehit düşmüştür. Hepimizi üzüntüye ve derin bir acıya iten bu durumda yaşamını yitiren kahraman şehidimize Allah’tan rahmet, soylu halkımıza, Türk Silahlı Güçlerine ve üzüntü içerisinde ki ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz” şeklinde ifade etti.

Yorumlar (0)