Zeynep Gülmez'den Tolga Güleryüz'e: Affet beni

İçinde ünlü oyuncuları taşıyan ve tiyatro turnesinden dönerken trafik kazası geçiren minibüste Tolga Güleryüz yaşamını yitirdi. Sanat dünyasını yasa boğan acı olay sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan eski eşi Zeynep Gülmez, “Affet beni” diyerek acısını paylaştı. 

GÜNDEM 22.11.2022, 14:43 23.11.2022, 12:51
Zeynep Gülmez'den Tolga Güleryüz'e: Affet beni

Amasya’da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün TIR’a çarpması sonucu bölgede can pazarı yaşandı. Feci kazada yaşamını yitiren Tolga Güleryüz ise sanat dünyasını yasa boğdu. Tolga Güleryüz’ün yanı sıra Özgür Karataş ve Burak Topçu da yaşama tutunamadı. 8 kişi ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaralılar Melis İşiten, Ceyhun Fersoy, Özgür Ayaz, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Burak Gülçebi ve Filiz Özbek’in tedavileri devam ediyor. 

“Ben seni affettim”

3 kişinin yaşamını yitirdiği acı olay sonrası Tolga Güleryüz’ün eski eşi Zeynep Gülmez’den duygu dolu bir paylaşım geldi. 2015-2017 yılları arasında Güleryüz’le evli olan Zeynep Gülmez, “Kabullenmek çok zor. Acıyı yazmak. Kelimeler anlamsız gelir. Boş... Ben seni affettim... Affet beni..." ifadeleriyle acısını paylaştı. 

“Işıklar içinde uyu Tolga’m”

Yaşamını yitiren Tolga Güleryüz için Begüm Öner ve Melis İşiten de birer paylaşımda bulundu. Begüm Öner yaptığı paylaşımda, “Şimdi bana siyah-beyaz yap bunu derdin ama ben senin enerjine neşene gölge düşürmek istemedim be Tolgiş… Seni çok sevdim hep de çok seveceğim” dedi. Melis İşiten ise mesai arkadaşı için, “Seni seviyorum. Işıklar içinde uyu Tolga’m” ifadelerini kullandı. “Çok büyük bir şey yaşadık” diyerek açıklamasına devam eden İşiten, “Kaybımız ve acımız tarifsiz. Biz sağ kaldık, buna şükredip hayatımıza devam etmek için güçlü olacağız. Beraberiz. Sergen'in bilinci açık... Geçecek, geçireceğiz. Seviyorum" dedi.

Yorumlar (0)