Zeyna anlamasın diye otlu peynire gömdüler!

Van'da hassas burunlardan kaçırmak için otlu peynir dolu bidona konulmuş 15 kilogram eroin ele geçirildi.

GÜNDEM 07.08.2020, 11:31
Zeyna anlamasın diye otlu peynire gömdüler!

Van'da uyuşturucu köpeklerinin burunlarından kaçırmak amacıyla içi otlu peynir dolu olan bidonlarda 15 kilo 240 gram eroin bulundu.

Van İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Van genelinde uyuşturucu ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini planlayanlara yönelik çalışmaların aralıksız devam ettiği ve bölücü terör örgütü PKK'nın finans ayağına darbe vurulduğu vurgulandı.

Van İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İpekyolu ilçesinde faaliyet gösteren bir kargo firmasına ait aktarım merkezine narkotik köpeği "Zeyna" ile baskın yaptı.

Hassas burun Zeyna, kendisinden kurtulmak için otlu peynir dolu bidonların içine gizlenmiş eroinin korkusunu alarak polis ekiplerine hareketleriyle işaret etti.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin açtığı 3 plastik bidondan, otlu peynirlerin arasına gizlenmiş ve ağırlığı 15 kilo 240 gram olan 15 paket eroin çıktı.

Kargoyu gönderme hazırlığı yapan B.A. isimli zanlının gözaltına alındığı ve Van İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Yorumlar (1)
Abdulkadir Selimoğlu 4 yıl önce
Allah (cc), Devletimizi ve Emniyet mensuplarımızı her vakit korusun inşAllah.