Yurt içinde ve dışında toplam 7 terörist etkisiz hale getirildi 

Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütünün Barış Pınarı Bölgesi’nde huzur ortamını bozmaya yönelik eylemlerine yine izin vermedi. Kahraman komandolarımız, 5 teröristi etkisiz hale getirdi. 

GÜNDEM 24.10.2021, 13:29 24.10.2021, 17:04
Yurt içinde ve dışında toplam 7 terörist etkisiz hale getirildi 

Milli Savunma Bakanlığı tarafından sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamaya göre terör örgütü YPG/PKK’ya mensup 5 terörist, Barış Pınarı Harekat Bölgesi’nde güven ve huzur ortamını bozmak için çalışmalar içerisindeydi. Hazırlık yapıldığını fark eden Kahraman Komandolarımız, bir saldırı girişimini daha önledi ve eyleme imza atmak isteyen 5 teröristi etkisiz hale getirdi. 



“Bölgede her türlü tedbir alınıyor” 

Milli Savunma Bakanlığı’nın bildirimine göre Barış Pınarı Harekat Bölgesi’nde terör eylemlerini ve teröristlerin geçişlerini engellemek için her türlü tedbir alınmış durumda. 

Bakan Soylu: “Yüksekova’ya geldik, haberi de geldi” 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece saatlerine doğru Hakkari Yüksekova’ya gitti. Buraya, temaslarda bulunmak üzere giden Bakan Soylu, ilçe sınırlarına girmesiyle birlikte 2 teröristin etkisiz hale getirildiği haberinin kendisine verildiğini şu cümlelerle paylaştı: 



Yorumlar (0)