Yurt dışından uçuşlar açıldı: Hangi ülkeler var?

Türk Hava Yolları (THY), 18 Haziran gününden itibaren 6 Avrupa ülkesinde bulunan 16 şehirden Anadolu'daki 14 noktaya direkt sefer yapacak.

GÜNDEM 02.06.2020, 14:08 02.06.2020, 14:14
Yurt dışından uçuşlar açıldı: Hangi ülkeler var?

Türkiye'de yeni tip koronavirüsün (Covid-19) en fazla vurduğu sektör hava yolu taşımacılığı olmuştu. Hava yolu şirketleri, iç ve dış hat seferlerini askıya almıştı.

Normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte seyahat yasakları kalktı. Bunun üzerine hava yolu şirketleri seferlerini açtı.

Türk Hava Yolları (THY), yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinde durdurulan yurt dışı uçuşlara 18 Haziran günü başlıyor. İlk olarak 6 Avrupa ülkesinde bulunan 16 şehirden Anadolu'daki 14 noktaya sefer yapılacak. 

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, konuya ilişkin açıklamada bulundu.

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Üstün, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 18 Haziran günü itibarıyla Avrupa'da bulunan 16 şehirden Anadolu'daki 14 noktaya direkt uçmaya başlayacaklarını bildirdi. Üstün, Türk Hava Yolları'nın (THY), yolcularını sevdiklerine daha kısa sürede kavuşturacağını ifade etti. 

Yurt dışı uçuş noktaları hangileri?

Türk Hava Yolları'nın (THY) yurt dışı uçuş noktaları; İsviçre'de Cenevre, Zürih ve Basel; Almanya'da Berlin, Münih, Stuttgart, Frankfurt, Köln, Hannover, Hamburg ve Düsseldorf; Hollanda'da Amsterdam;  Danimarka'da Kopenhag; Avusturya'da Viyana ve Salzburg ve İsveç'te Stockholm olarak açıklandı. 

Yurt içi uçuş noktaları hangileri?

Türk Hava Yolları'nın (THY) yurt içi uçuş noktaları ise Ankara, Antalya, Adana, Gaziantep, Ordu-Giresun, Diyarbakır, Samsun, Elazığ, Kayseri, Hatay, İzmir, Trabzon, Bodrum-Dalaman ve Konya olarak belirlendi.

Yorumlar (0)