Yunanistan Başbakanı’nın koronavirüs testi pozitif çıktı

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, paylaştığı video aracılığı ile koronavirüse yakalandığını açıkladı. Dün İstanbul’la gelen Başbakan Miçotakis, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Fener Rum Patriği Bartholomeos ile bir araya gelmişti.

GÜNDEM 14.03.2022, 15:07
Yunanistan Başbakanı’nın koronavirüs testi pozitif çıktı

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, koronavirüse yakalandığını duyurdu. Sosyal medyada yayınladığı video ile açıklama yapan Miçotakis, sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Miçotakis: ‘Çok yakın zamanda ofise döneceğim.’

Miçotakis, Instagram hesabında yayınladığı video ile şunları söyledi: "Bugün ofiste yaptırdığım günlük ve hızlı testte Covid-19 testim pozitif olarak çıktı. Bu nedenden dolayı kendimi izole ettim. Çalışmalarıma evden devam edeceğim. Üç doz koronavirüs aşısının ciddi hastalıklara karşı etkin olan en iyi korumayı sağladığını unutmayın istiyorum. Her şeyin iyi bir şekilde gideceğinden eminim. Çok yakın zamanda ofise döneceğim.

Başbakan Miçotakis, İstanbul'da dün Fener Rum Patrikhanesi'nde düzenlenen ayine katılmış sonrasında da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Miçotakis, sonrasında da Fener Rum Patriği Bartholomeos ile buluşmuştu.

Yorumlar (0)