Yolu şaşıran sürücü tarlaya uçtu! Emniyet kemeri faciayı önledi

Kastamonu-İstanbul karayolu üzerinde gideceği istikameti şaşıran sürücü, 50 metre kadar tarlaya uçtu. Kazada otomobilde bulunanların emniyet kemeri takıyor olması büyük bir facia yaşanmasını önledi.

GÜNDEM 20.06.2022, 09:30 20.06.2022, 17:46
Yolu şaşıran sürücü tarlaya uçtu! Emniyet kemeri faciayı önledi

Alınan bilgiye göre, Kastamonu-Karabük istikametinde seyir halinde olan İrfan Yılmaz yönetimindeki 34 LY 3268 plakalı FİAT marka hafif ticari araç, otoyol üzerindeki Kurubenzinlik Kavşağında tarlaya uçtu. Sürücünün yolu şaşırması üzerine 50 metre kadar tarlaya uçan araçtaki yaralıları ise emniyet kemerleri kurtardı.

Araç içerisinde sıkışanları itfaiye çıkardı

Otoyol üzerindeki diğer sürücüler olayı 112 Acil’e bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri gönderildi. İtfaiye ekipleri, otomobil içerisinde sıkışan yaralıları bulundukları yerden çıkardı. Hafif ticari aracın yanına alınan yaralılara ilk müdahale bu alanda sağlık ekipleri tarafından yapıldı.

Yaralananlar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı

Ambulansa alınan yaralılar Mürüvvet Aslan (66), İrfan Yılmaz (67), Mükerrem Yılmaz (78) ve Satı Mehmet Aslan (69) Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.

Kazanın sonrasında trafik polisi ekipleri, bölgede güvenlik tedbirleri alarak incelemeler yaptı. Tarlaya uçan hafif ticari araç ise, vinç yardımıyla uçtuğu alandan çıkartılarak Yediemin otoparkına çekildi.

Yorumlar (0)