Yolda kalan araca yardım etmek istedi, şehit oldu!

Rize'nin İyidere ilçesinde görevli olan ve arızalanan bir araca yardım etmek isteyen Jandarma Uzman Çavuş Osman Özsoy, yoldan geçen bir kamyonetin çarpmasıyla ağır yaralandı. Osman Özsoy'un hastanede yapılan müdahalelere rağmen bu sabah saatlerinde şehit olduğu kaydedildi.

GÜNDEM 25.09.2022, 14:04 Hakan Öksüz
Yolda kalan araca yardım etmek istedi, şehit oldu!

Rize'nin İyidere ilçesinde 23 Eylül Cuma günü yaşanan bir kaza, bölgede görevli bir jandarma uzman çavuşu hayattan kopardı. Edinilen bilgilere göre 30 yaşındaki Uzman Çavuş Osman Özsoy, İlçe Jandarma Komutanlığı önünde aracı arızalanan bir vatandaşa yardım etmek için dışarı çıktı. O sırada yoldan geçen U.C. yönetimindeki kamyonet, Uzman Çavuş Özsoy'a çarptı.

Bu sabah hayatını kaybetti

Ağır şekilde yaralanan Uzman Çavuş Osman Özsoy, bölgeye gönderilen sağlık ekipleri tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan tıbbi müdahaleler ile kurtarılmaya çalışılan Özsoy, bu sabah saatlerinde yaşam mücadelesini kaybetti. Özsoy'a çarpan kamyon sürücüsünün gözaltına alındığı bildirildi.

Şehidin cenaze töreni yarın yapılacak!

Rize Valiliği, İyidere İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapan Uzman Çavuş Osman Özsoy'un görev sırasında yaşanan kaza neticesinde şehit olduğunu duyurdu. Şehit Özsoy'un cenazesinin, bugün saat 15.00'te İl Jandarma Komutanlığı'nda yapılacak törenden sonra memleketi Kayseri'ye gönderileceği kaydedildi. Şehidin cenaze töreninin, Develi ilçesine bağlı Kılıçkaya köyünde yarın yapılacağı belirtildi.

Yorumlar (0)