Yine polemik, yine siyaset, yine kaset!

Mhp'li Vahapoğlu'nun Chp'li Okuyan'a cevabı sert oldu. İkili arasındaki polemik ilerleyen günlerde konuşulacağa benziyor.

GÜNDEM 08.09.2019, 18:22 08.09.2019, 18:37
Yine polemik, yine siyaset, yine kaset!

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, Twitter'daki kişisel hesabından eski Bakan Yaşar Okuyan'a çok sert ifadelerle yüklendi.

Yaşar Okuyan'ın tweetini cevaplayan Vahapoğlu, "Müptezel Yaşar, eğer bir kaset varsa ya ananla ya da karınla olabilir, onu onlara sor..." şeklinde sert sözler sarf etti.

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı CHP’li Yaşar Okuyan, "Ekrem İmamoğlu seçildiğinden beri skandalların göbeğinde" diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye "Kasetin var mı ?" diye sorarak tartışmayı başlatmıştı.

FETÖ’nün kumpas döneminde MHP’li siyasilerin kasetleri gündemde daha önce de konuşulmuştu.

MHP'li Vahapoğlu gelen tepkiler üzerine yeni bir açıklama yaparak, "Hiç kimse kimseye seviye ve terbiye dersi vermeye, aptal yerine koymaya çalışmasın. Şu bilinmelidir ki 'siyaset ve diplomaside aşırı nezaket ve zerafet, zafiyet doğurur.' O nedenle hak edene hak ettiği üslupla cevap vermek bazen zorunluluktur." diye açıkladığı bir tweet daha yayınladı.

Polemiğin nasıl süreceği henüz bilinmezken, 2019’un ilk 8 ayında 224 kadının öldürüldüğü, pek çok kadına şiddet ve cinsel istismar vakalarıyla çalkalanan ülke gündeminde siyasilerin beyanları daha şimdiden sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına gireceğe benziyor.  


 

Yorumlar (0)