Yıldız Tilbe: Sanatçılar dokunulmaz ilan edilsin

Şarkıcı Gülşen’in tutuklanarak cezaevine gönderilmesi sonrası sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, “Sanatçılar yasal olarak dokunulmaz ilan edilsin” dedi. 

GÜNDEM 26.08.2022, 16:37 27.08.2022, 17:29
Yıldız Tilbe: Sanatçılar dokunulmaz ilan edilsin

Şarkıcı Gülşen’in imam hatipliler için kullandığı ifadelerin ardından tutuklanması, tüm Türkiye’nin ilk gündem maddesi haline geldi. Sanat dünyasından Gülşen’e destek mesajları yağarken, binlerce kişi de Twitter üzerinden, ‘Gülşen serbest bırakılsın’ etiketini açarak görüşlerini dile getirdi. Gülşen’in yeniden özgürlüğüne kavuşması için başlatılan kampanyaya katılan isimlerden biri de Yıldız Tilbe oldu. 

“Sanatçıların yaşamlarına müdahale edilmesin”

Sosyal medya hesabı üzerinden, “Gülşen serbest bırakılsın” etiketi ile bir mesaj yayımlayan Tilbe, sanatçıların dokunulmaz olması gerektiğini savundu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yıldız Tilbe, “Sanatçılar yasal olarak dokunulmaz ilan edilsin. Sanatçılar, dünya çöplüğünün pırıltılarıdır. Karanlık denizlerin yakamozlarıdır. Her defasında başka mazeretlerle yaşamlarına müdahale edilmesin” ifadelerini kullandı. 





Yorumlar (0)