Yıldırım-2 Cilo'da 3 terörist etkisizleştirildi

İçişleri Bakanlığı, Yıldırım-2 Cilo Operasyonu çerçevesinde Hakkâri il kırsalında bölücü terör örgütü PKK mensubu 3 teröristin etkisiz duruma getirildiğini bildirdi.

GÜNDEM 15.09.2020, 12:55 16.09.2020, 11:11
Yıldırım-2 Cilo'da 3 terörist etkisizleştirildi

Bölücü terör örgütü PKK'nın Türkiye gündeminden çıkarılması için başlatılan ve 11 farklı isimle 11 bölgede devam eden Yıldırım operasyonlarında ağırlıklı olarak renkli kategorilerde aranan teröristler etkisiz duruma getiriliyor.

İçişleri Bakanlığı, devam eden Yıldırım operasyonlarından Yıldırım-2 Cilo'da bölücü terör örgütü PKK mensubu 3 teröristin hava destekli operasyonda etkisiz duruma getirildiğini duyurdu.

Yıldırım-2 Cilo'da bir şehidimiz vardı

Hakkâri ilinin Yüksekova ilçesi kırsalında düzenlenen Yıldırım-2 Cilo Operasyonu'nda kahraman komando, JÖH, PÖH ve korucular, bir mağarada bölücü terör örgütü PKK mensubu bir grubu kıstırmış, çıkan çatışmada Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Sinan Aktay şehit olmuştu.

21 günlük bebeği olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Sinan Aktay, dün 1. evlilik yıl dönümünde memleketi Konya'nın Akşehir ilçesinde toprakla buluşturulmuştu.

Yorumlar (0)