Yeni müjdeler yakın: 'Ertuğrul Gazi' yakında Türkiye'de

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Doğu Akdeniz ve Karadeniz'den her an yeni müjdeler alınabileceğini kaydederek yeni araştırma gemisi Ertuğrul Gazi'nin yakında Türkiye'de olacağını aktardı.

GÜNDEM 12.09.2020, 18:58
Yeni müjdeler yakın: 'Ertuğrul Gazi' yakında Türkiye'de

Türkiye'nin Karadeniz'de yaptığı doğal gaz keşfinden sonra enerji alanında da atılmış olan adımlarla beraber çalışmalar bütün hızıyla sürüyor.

Enerji faaliyetlerine dair açıklamalarda bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Doğu Akdeniz ve Karadeniz'de her an yeni bir müjde ile karşılaşılabileceğini kaydetti.

''Yeni müjdeler alacağımız günler yakın''

Enerji Bakanı Fatih Dönmez, "Doğu Akdeniz ve Karadeniz'den yeni müjdeler alacağımız günler yakında." ifadeleriyle birlikte yeni bir müjde ile her an karşılaşılabileceğini kaydetti.

(Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez)

Ertuğrul Gazi...

Fatih Dönmez, ''İki sene önce Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla siparişini oluşturduğumuz yeni Yüzer Depolama ve Yeniden Gazlaştırma Gemisi, sene sonunda inşallah Türkiye'de olacak. Cumhurbaşkanımız, gemimize 'Ertuğrul Gazi' adını verdi."  dedi.

Sorumsuzlukların karşılığı olacak

Fatih Dönmez ayrıca, ''Doğu Akdeniz'de hiçbir hukuku ve hakkı olmayan bölge dışı aktörlerin, birlik içinde liderliğe oynama hevesleri sorumsuzca davranmalarına yansırsa bunun karşılığını elbette alırlar." dedi.

Yorumlar (0)