Yeni Modüler Üs Bölgeleri, TSK'nın hizmetinde!

SSB (Savunma Sanayi Başkanlığı) ve savunma sanayii şirketi ASELSAN tarafından gerçekleştirilen proje dâhilinde Yeni Modüler Üs Bölgeleri inşa ediliyor.

GÜNDEM 13.10.2020, 13:40
Yeni Modüler Üs Bölgeleri, TSK'nın hizmetinde!

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın gereksinimlerini karşılamak için olumsuz coğrafi şartlarda kullanılan Yeni Modüler Üs Bölgeleri inşa ediliyor.

SSB (Savunma Sanayi Başkanlığı) ve savunma sanayii şirketi ASELSAN tarafından gerçekleştirilen proje dâhilinde inşa edilen Yeni Modüler Üs Bölgeleri'ne nitelikli yüksek teknoloji ürünleri kazandırılıyor.

Yeni Modüler Üs Bölgeleri, Türkiye'de güvenliği sağlayanlara gözetleme, keşif ve silah sistemleri ile büyük avantaj sağlıyor. 

TSK'nın (Türk Silahlı Kuvvetleri) terör ile mücadelede etkisini artıran Yeni Modüler Üs Bölgeleri, Türkiye'nin sınır güvenliği için beka, gözetleme, keşif, harekât ve komuta kontrol konusunda Mehmetçik'e üstünlük kazandırıyor. 

Yeni Modüler Üs Bölgeleri'nin sensör, silah, elektro-optik ve komuta kontrol sistemlerinden oluştuğu ifade ediliyor. Yeni Modüler Üs Bölgeleri, önemli alanlarda ve zorlu coğrafi şartlarda inşa edilen balistik korumalı yapılarla birlikte TSK'ya (Türk Silahlı Kuvvetleri) güvenli bir hayat alanı sunuyor.  

Yorumlar (0)