Yemeksepeti’nin yeni CEO’su belli oldu

Yemeksepeti kurucusu ve CEO’su Nevzat Aydın, firmadaki CEO’luk görevinden ayrıldığı bilgisini paylaştı. Yerine ise şirkete CEO Mert Baki oldu.

GÜNDEM 01.11.2021, 14:35 02.11.2021, 09:19
Yemeksepeti’nin yeni CEO’su belli oldu

Yemeksepeti’nin kurucu ismi Nevzat Aydın, CEO’luk görevinden ayrılma kararı aldığını duyurdu.

21 senelik görev süresi sonrasında Nevzat Aydın yerini firmaya 2011 senesinde katılan ve halihazırda İş Geliştirme’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mert Baki’ye bıraktığı bilgisini paylaştı.

“Bir devrin daha burada sonuna geldik”

Duyuruyu kişisel sosyal medya hesabından paylaşan Aydın, “Evet bir devri daha bitirdik. Jeff Bezos 25 sene dayandı, bense 21 yılı ancak görebildim.” dedi.

Nevzat Aydın açıklamasını şöyle sürdürdü:

“… Yemeksepeti’ndeki CEO’luk görevimi genç ve farklı bir bakış açısına bırakma zamanı geldi. Firmamız 9 bin çalışanıyla artık daha büyük, sektördeki bütün haksız karalama kampanyalarına karşın açık ara lider bir firma ve ben kendime, aileme ve filantropiye daha çok zaman ayırmak istiyorum. Elimden geldiğince şeffaf, hakkaniyetli ve inovatif bir yönetim inşa etmeye çalıştım. Kusurlarım olduysa affola.”

Nevzat Aydın’a teşekkürlerini sundu

Yeni CEO Mert Baki ise, yeni görevine ilişkin heyecan duyduğunu ifade ederek, “Özellikle Nevzat Aydın beyin bu başarı hikayesinden ötürü herkese verdiği ilham için teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bundan sonraki dönemde ilk önceliğimiz 10 binden çok çalışanımızla milyonlarca kullanıcımızın yaşamına ve 60 binin üzerindeki esnaf iş ortağımızın işlerine değer katmak olacak.” dedi.

Yorumlar (0)