Yazıcıoğlu’nun yakın korumasıydı… Feci olayda yaşamını yitirdi

Uzun bir süre eski BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun yakın koruması olarak görev yapan Erol Yaldız, Ankara’da kendi arabasının altında kalarak yaşamını yitirdi. 

GÜNDEM 16.05.2022, 17:38
Yazıcıoğlu’nun yakın korumasıydı… Feci olayda yaşamını yitirdi

Yazıcıoğlu’na yakınlığı ile tanınan Yıldız, helikopter kazası ile yaşamını yitiren eski BBP liderinin ölümü ile ilgili yürütülen davaya tanık olarak katılacaktı. Bir dönem Meclis Koruma Daire Başkanlığı’nda da çalışan Yıldız, Keçiören’de arızalanan aracını itmeye çalışırken can verdi. Bir anda aracın geri geldiğini gören ve durduramayan Yıldız, otomobilinin altında kaldı. 

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Bölgedeki vatandaşların ihbarı ile bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulans eşliğinde Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi’ne götürülen Yıldız, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşama tutunamayarak hayatını kaybetti. 

Yazıcıoğlu davasında tanıklık yapacaktı

Erol Yıldız, 2009 yılında yaşamını yitiren BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümü ile ilgili başlatılan davaya da tanık olarak katılmaya hazırlanıyordu. Yıldız’ın 23 Mayıs’taki duruşmaya SEGBİS aracılığı ile Ankara’dan bağlanmaya hazırlandığı öğrenildi. 

Yorumlar (0)