Yaşlı kadın taksiye binebilmek için yalvardı ama kimse almadı

İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi yakınlarında meydana gelen olayda yaşlı bir kadın taksiye binmek istemesine rağmen hiçbir taksici yaşlı kadını araca almadı. Yaşlı kadının yalvardığı o anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

GÜNDEM 22.03.2022, 12:52 22.03.2022, 15:50
Yaşlı kadın taksiye binebilmek için yalvardı ama kimse almadı

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi yakınlarında meydana gelen olayda iddialara göre hastaneden çıkan yaşlı bir kadın taksiye binerek evine gitmek istedi. Yaşlı kadının el kaldırmasına rağmen taksiciler kadını almayarak yoluna devam etti. Ancak bir süre sonra bir kadın durarak yaşlı kadının nereye gittiğini sordu. Bu taksici de mesafeyi beğenmeyerek yaşlı kadını almadan yoluna devam etti. Kendisini almadan yanından geçe taksicilere yalvaran kadın cep telefonu kameralarına yansıdı.

5 tane taksi çevirdi

Yaşlı kadının o anlarını kameraya kaydeden otobüs şoförü şu açıklamalarda bulundu:

21 Mart Pazartesi günü Cerrahpaşa Hastanesi’nin yakınlarındayız. Yaşlı bir kadın taksicilere yürüyemediğini söyleyerek ve kendisini evine bırakmaları için yalvarıyor. Taksiciler durarak kadının gideceği adresi soruyor. Mesafe kısa olduğu için kadını almayı reddediyorlar. Yaşlı kadın burada 5 tane taksi çevirdi. Bu ayıp gerçekten de bize yeter. Ben de bu işten para kazanıyorum. Daha fazla para kazanacağız diye insanları mağdur etmeye gerek yok.

Yolcuyu indirmesine rağmen almadı

Cep telefonu kamerasıyla yaşlı kadını araca almayan taksileri gösteren otobüs şoförü ayrıca şu sözlere yer verdi:

Yaşlı kadın beni de alsan ne olur diyor. Taksici durarak adresi soruyor ve yine mesafeyi beğenmeyerek yaşlı kadını almıyor. Gerçekten çok ayıp. Yaşlı kadın yalvararak beni de alın diyor. Az önce yolcuyu indirdi ama yine de almadı. Yaşlı kadın belki kanser hastası belki kemoterapiye girdi. Altımdaki araba belediye aracı olmada kendim götüreceğim. Gerçekten yazıklar olsun.

Yorumlar (0)