Yaşar Büyükanıt'ın sağlık durumu!

Eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'ın sağlık durumu ne?

GÜNDEM 28.07.2019, 12:59
Yaşar Büyükanıt'ın sağlık durumu!

Beyinde damar tıkanıklığı ve alt solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak genel durum kötüleşmesi nedeniyle yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Aydın ilinin Kuşadası ilçesindeki yazlığında rahatsızlanan ve tedavi için dün İstanbul'a getirilen eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın yoğun bakım servisinde tedavi gördüğü bildirildi.

Dün akşam saatlerinde tedavi altına alınan eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın sağlık durumuna ilişkin yazılı açıklama yapan Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Cengiz Bavbek, şu bilgileri paylaştı:

"Hastamız eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt dün gece hastanemize giriş yapmıştır. Gerekli tıbbi tetkik ve muayene sonucunda beyinde damar tıkanıklığı ve alt solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak genel durum kötüleşmesi sebebiyle yoğun bakım servisine alınmıştır. Hastamız eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam etmektedir."

Yorumlar (0)