Yarın Türkiye genelinde sıkı denetim var

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, salgının yeniden tırmanışa geçmesi üzerine Türkiye genelinde yarın çok sıkı denetim yapılacağını duyurdu.

GÜNDEM 05.08.2020, 12:45
Yarın Türkiye genelinde sıkı denetim var

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınının sahilciler, tatilciler ve düğüncüler nedeniyle yeniden tırmanışa geçmesi üzerine İçişleri Bakanlığı harekete geçti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yarın Türkiye genelinde Covid-19 (yeni tip koronavirüs) salgınına karşı alınan tedbirlere dair yoğun bir denetim yapılacağını duyurdu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter adresinden "#SağlıkİçinHepimizİçin" etiketiyle yaptığı paylaşımda yarın tüm Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınıyla alakalı şimdiye denk yapılan en yoğun denetimin gerçekleştirileceğini belirterek, "Kontrollü Sosyal Hayat." vurgusunda bulundu.

Lokantalar, kafeteryalar, alışveriş alanları, semt pazarları, marketler, iş yerleri, toplu taşıma, yollar, ticari taksiler ve tüm yaşam alanlarında güvenlik güçlerinin sahada olacağını bildiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, valilerin, kaymakamların, belediye başkanlarının, esnaf ve ticaret odalarının, kurum müdürlerinin, kolluk kuvvetlerinin ve zabıtaların tavizsiz denetimde yer alacağını bildirdi.

Yorumlar (0)