Yarın 260 bin personelle denetim yapılacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni normalleşme dönemine girilmesinin ardından yarın ülke genelinde 260 bin personelle denetim yapılacağını duyurdu.

GÜNDEM 03.03.2021, 15:27 04.03.2021, 09:07
Yarın 260 bin personelle denetim yapılacak

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 14 maddelik uygulamanın birçok kurum ve kuruluşla beraber eşgüdüm içerisinde gerçekleştirileceğini kaydeden Bakan Soylu, il yöneticileri ile 'kontrollü normalleşme dönemi'ni değerlendirdiklerini söyledi.

İllere uygulama genelgesi gönderildi

İllere uygulama genelgesinin gönderildiğini ifade eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, temizlik, maske, mesafe kurallarına tamamen riayet edilerek normalleşmeye daha çabuk uyum sağlanacağı temennisinde bulundu.

Bakan Soylu, illere gönderilen genelgeye ilişkin yaptığı açıklamasında şunları kaydetti, "Valilerimiz, Emniyet Müdürlerimiz, Jandarma Komutanlarımız ve Sahil Güvenlik Komutanlarımız ile 'kontrollü normalleşme dönemi'ni değerlendirdik. Salgınla mücadelede dinamik denetim modeli'ne geçiyoruz. İllerimize uygulama genelgesi gönderildi. Perşembe günü 260 bin personel ile denetim gerçekleştireceğiz. Temizlik, maske, mesafe ve tüm kurallara uyarak inşallah hep beraber tam normalleşmeye geçmiş olacağız.”

Yorumlar (0)